Víztömör fugaszerkezet a higiéniai előírásoknak megfelelően

Építőipar

Víztömör fugaszerkezet megbízható és tartós kivitelben, ami nem csak a nedvességgel veszi fel a harcot, hanem a fokozott higiéniai követelményeknek is képes leget tenni! Ismerje meg a MIGUTAN fugaszerkezetet, és bízza meg mérnökirodánkat a tervezéssel, kivitelezéssel!

A padló kialakítása minden projekt esetében nagy figyelmet érdemel, de olyan környezetben, ahol az átlagosnál többféle követelménynek kell eleget tenni, különösen fontos az alapanyag és a technológia. Az élelmiszeripar vagy éppen az egészségügy területén szigorú előírásoknak kell megfelelnie a padlónak is, ez pedig azt jelenti, hogy speciális fugaszerkezeteket kell alkalmazni. Ilyen létesítmények esetén ugyanis kiemelt szerepet kap a víztömörség és természetesen a higiénia is, ezek a követelmények pedig komoly kihívás elé állítanák a hagyományos fugázási megoldásokat. Helyettük a MIGUTAN víztömör fugaszerkezetet érdemes bevetni, ami a legszélsőségesebb körülmények között is képes helytállni!

víztömör fugaszerkezet használata gyors és alapos munkát tesz lehetővé, a végeredmény pedig egy olyan padlófelület, ami teljesen elzárja a nedvesség útját. Ezzel nem csak olyan problémáknak lehet elejét venni, mint amilyen a penészesedés, de a kórokozók elszaporodása is megakadályozható, hiszen a takarítás és fertőtlenítés is lényegesen hatékonyabb lehet. A víztömör fugaszerkezet sokkal egyszerűbb munkát tesz lehetővé, mint a hagyományos fugázási megoldások, de nem csak a beépítés, hanem a karbantartás terén is megkönnyíti a szakemberek dolgát. A középtömítés ugyanis könnyen hozzáférhető helyen, a padló felső síkján helyezkedik el, így nem kell bontással vagy egyéb körülményes munkával számolni, ha cserére van szükség. A MIGUTAN víztömör fugaszerkezet maximálisan megbízható és rendkívül tartós megoldást biztosít, ezért mindenképpen érdemes az innovatív technológiát választani a régi, elavult megoldások helyett.

A BMI Balázs Mérnökiroda Kft. szakértő csapata mindenben rendelkezésére áll, ha Ön is szeretne kifogástalan végeredményt elérni munkája során! Ismerkedjen meg cégünkkel és a MIGUTAN víztömör fugaszerkezet további előnyeivel a www.bmi.co.hu weboldalon, ha pedig szeretne ajánlatot kérni a tervezésre, kivitelezésre, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk megkeresését a +36- 23-919-164-es telefonszámon, valamint az office@bmi.co.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum