Vészjelző rendszer a biztonságos munkavégzéshez

Munka

A különböző ipari területeken olykor szélsőséges körülmények között zajlik a munkavégzés, ezért nagy figyelmet kell szentelni a munkavállalók védelmének. Annak érdekében, hogy napi teendőik közben azok a munkavállalók is biztonságban érezzék magukat, akik egyedül végzik feladataikat, a munkáltató vészjelző rendszer használatát vezetheti be.

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy baleset történik, vagy egyéb probléma adódik munkavégzés közben, és a munkáltatóknak erre kötelességük felkészülni. Azok, akik egyedül dolgoznak, nem tudnak közvetlenül segítséget kérni, ám a korszerű vészjelző rendszer kapcsolatot biztosít a szakemberekkel. Egy ilyen készülék segít abban, hogy minél rövidebb idő alatt megérkezzen a segítség a bajba jutott munkavállalóhoz, melynek köszönhetően jelentősen csökkenthető a súlyos sérülések, egészségkárosodások kockázata.

A gázérzékelővel felszerelt műszer még több funkciót lát el, ez különösen azokon az ipari területeken nélkülözhetetlen, ahol előfordulhat gázszivárgás. Ebben az esetben a vészjelző rendszer életet is menthet, és az adott szolgáltató azonnal megkezdheti a javítási munkálatokat. A felhő alapú területmonitorozó és felügyelő rendszer még nagyobb biztonságot ad, mivel felhívja a figyelmet a hirtelen megjelenő negatív történésre, és segít a vészhelyzet megelőzésében.

Gondoskodjon munkavállalói védelméről hatékony megoldással, tegye lehetővé a segélykérést vészjelző rendszer alkalmazásával! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. megbízható segítséget nyújt ezen a területen. Egyszerűen használható, professzionális vészjelző rendszert szerezhet be tőlünk, amely gázérzékelővel bővített, vagy területmonitorozó kialakítással is elérhető, így az ipar bármely területére találhat optimális megoldást.

Olvasson részletesen a vészjelző rendszerek típusairól és lehetőségeiről a www.fewe.hu weboldalon, és tekintse meg más termékeinket is! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a +36-30-389-9788-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum