Veszélyes áru fuvarozás profi partnerrel!

Szolgáltatás

Számtalan olyan termék van, ami hasznos társ a mindennapokban, azonban akkor, amikor ezek szállítására kerül sor, veszélyes árunak minősülnek. A kozmetikai készítmények, tisztítószerek, gyógyszerek vagy éppen festékek mind speciális megoldásokat követelnek a fuvarozás során, hiszen valamilyen formában veszélyt jelentenek. Az emberek egészsége, testi épsége, illetve a környezet védelme elsődleges fontosságú, ez indokolja, hogy a kockázatosnak ítélt termékeket veszélyes áru fuvarozás keretein belül juttassák el a célállomásra.

veszélyes áru fuvarozás szigorú szabályokhoz van kötve, mindent, amit kockázatosnak minősítenek, csoportokba sorolnak, illetve osztályoznak, és csak ezt figyelembe véve történhet a szállítás. A Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás, közismertebb nevén az ADR minden információt tartalmaz, amit tudniuk kell az érintetteknek a témában. Az ADR előírási szabályzatban foglaltakat valamennyi cégnek be kell tartania, melynek szolgáltatási palettáján a veszélyes áru fuvarozás is szerepel, hiszen ez a biztonságos és szabályos szállítás feltétele.

A megfelelő engedélyek beszerzése nélkül egyetlen cég sem végezheti ADR áru szállítását, és azt is figyelembe kell venni, hogy pontosan melyik osztályokba sorolható termékek fuvarozására jogosult az adott cég. A veszélyes áru fuvarozás alapvető feltétele, hogy a szakemberek csak a megfelelő tanfolyamok elvégzését követően, magabiztos és naprakész ismeretekkel végezhetik munkájukat, olyan járművekkel, amik eleget tesznek a biztonságtechnikai feltételeknek.

Amennyiben a veszélyes áru fuvarozás terén szakszerű és precíz munkát vár el a partnerétől, a Szaki Trans Kft.-nél jó helyen jár! A szükséges engedélyek birtokában, jól felszerelt ponyvás- és hűtőkamionokkal, tapasztalt szakemberekkel várjuk a megbízásokat. Az ADR áru szállítás részleteiről bővebben tájékozódhat a www.szakitrans.hu weboldalon, és ha igénybe venné a szolgáltatást, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum