Ventilátorok: ha a legegyszerűbb légtechnikai megoldást keresi

Ipar

A ventilátorok a legrégebben használatos légtechnikai berendezések, ha nem számítjuk ide a legyezőket, épp ezért mondhatjuk, hogy kiforrott technikáról van szó, amivel mindig érdemes számolni, még most, a légkondicionálók korában is. Természetesen manapság már nem csak a hagyományos asztali, vagy mennyezeti ventilátorok léteznek, hiszen a fejlődés nem állt meg az ipar ezen szegmensében sem, de az alapelv ugyanaz maradt: lapátok általi levegőmozgatás minimális energiaigénnyel.

A ventilátorok legnagyobb előnye, hogy szinte bárhol használhatóak, amennyiben energiához juthatnak, és ez szó szerint értendő, hiszen ma már bárhol be lehet szerezni elemmel működő, kis méretű ventilátorokat is, amik például kempingezéskor jönnek jól. A legelterjedtebbek azonban továbbra is a beltéri készülékek, amiket akár csak az asztalra is lehet állítani, de bizonyos típusaikat a falra vagy a mennyezetre lehet felszerelni. Mivel nagy mennyiségű levegőt képesek megmozgatni, így érdemes fali, vagy mennyezeti ventilátort használni abban az esetben is, ha van a helyiségben légkondicionáló berendezés, mivel így a hideg levegőt gyorsabban eljuttatják a lakás legtávolabbi sarkába is, így az energiafelhasználás csökkenthető.

Cégünk, a Hungaro Air Matik Kft. légtechnikai berendezések, így többek között ventilátorok forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak a falra szerelhető (Wall 12), a mennyezeti (Hi-Line), illetve a hűtésre is alkalmas thermo-ventilátorok (Volcano) is, ez utóbbi típus ráadásul olyan nagy teljesítménnyel bír, hogy akár műhelyek, üzemek hűtésére is alkalmas. Tekintse meg széles kínálatunkat, amit a www.hungaroairmatik.hu címen elérhető honlapunkon talál!

Válassza Ön is a leginkább költséghatékony megoldást, a ventilátorokat, és szerezze be kínálatunkból a megfelelő típusokat! Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a 06-30-863-5801-es telefonszámon, vagy írjon az info@hungaroairmatik.hu e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum