Végezze a munkáját könnyen kezelhető, rozsdamentes tartályok segítségével!

Ipar

Folyékony anyagok tárolására keres strapabíró, könnyen tisztítható eszközöket? Különböző termékek előállításával foglalkozik, amelyek kezelése során nélkülözhetetlen a saválló berendezés? A legjobb megoldás, ha rozsdamentes tartályokat használ, amelyeket egyéni igényeinek megfelelő méretben rendelhet meg.

A gyógyszer-, az élelmiszeriparban, és még számos területen van szükség korrózióálló, egyszerűen tisztán tartható, könnyen kezelhető tárolókra, illetve speciális berendezésekre. Annak érdekében, hogy minél gördülékenyebb legyen a munkavégzés, és a különböző anyagok a megfelelő körülmények között legyenek elhelyezve, be kell szereznie az ideális méretű eszközöket. A rozsdamentes tartályok kiválóan megállják a helyüket, egyéni kérés szerint gyárthatók, és eleget tesznek minden feltételnek. Ha a hagyományos, például fából készült hordókkal, tárolókkal hasonlítja össze a rozsdamentes tartályokat, rengeteg előnyt fedezhet fel:

  • Sokkal sterilebbek.

  • Nem szívják magukba a különféle illatokat.

  • Folyamatosan fenntartható a tárolt anyagok minősége.

  • Maximálisan megfelelnek a higiéniai előírásoknak.

  • Biztos lehet a hosszú élettartamukban.

Egyedi igényei alapján készítjük el a megfelelő méretű és kialakítású, rozsdamentes tartályokat a Kiskun Meridián Zrt. munkatársaiként. Magas minőségű, strapabíró, egyszerűen tisztítható termékeket kínálunk elérhető áron. Célunk, hogy minél könnyebb legyen az üzleti teljesítményének optimalizálása. A rozsdamentes tartályok többféle változatban kaphatók, így akár szűrőre, őrlőre, szitálóra, akár multifunkciós berendezésre, vagy más típusú tárolóra van szüksége, nálunk hozzájuthat. Bővebb információért látogasson el a www.kiskunmeridian.hu címen található honlapra!

Legyen eredményes a munkaterületén! Oldja meg a feladatait minél egyszerűbben, az előírásoknak megfelelően! Használjon rozsdamentes tartályokat, amelyeket tőlünk beszerezhet egyedi méretben! Ossza meg velünk az elképzeléseit, és tegye fel a kérdéseit a 06-76-560427-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kiskunmeridian.hu e-mail címünkre!

Archívum

Archívum

Archívum