Uv védelem a tűző napon töltött órákra!

Ipar

Az egészségvédelem nyáron kiemelt hangsúlyt kap, hisz az UV sugárzás megfelelő védelem nélkül, nem csak bőrünket, hanem látásunkat is károsíthatja. Ezért fontos, hogy az UV védelemre megbízható munkavédelmi eszközökkel, kiegészítőkkel készüljünk fel!

A nyári forróságban legszívesebben a hűs árnyékban lustálkodnánk vagy vízparton hűsölnénk. Sajnos, azonban, ha hív a kötelesség, akkor nincs idő a pihenésre. A munkaidőre pedig az időjárás nincs tekintettel, ezért alaposan fel kell készülnünk minden, lehetséges változásra.

Az UV védelem például egyike a legfontosabb előkészületeinknek. A nyári hónapokban, még árnyékban is, a legnagyobb UV sugárzásnak vagyunk kitéve. Már tavasszal is érdemes olyan kiegészítőket használnunk, amik a napfényes órákban biztosítják a napfény és az UV sugárzás elleni védelmet. A munkaruha anyaga, színe és a speciális megoldások a kivitelezésükben is alkalmasak arra, hogy a meleg és a napfény ellen védjenek. Ez viszont önmagában kevés, megfelelő kiegészítőkre is szükség van ahhoz, hogy teljes legyen az UV védelem.

A munkaruha webáruházunkban megtalálhatók az UV védelemre, mindennapos használatra, viseletre tervezett kiegészítők is. Mindenki számára tökéletes megoldást nyújthat olyan UV védelmet biztosító munkaruházati kiegészítő, mint például a sapka vagy a szemüveg. A munkavédelmi kiegészítőink kínálata sem nélkülözi széles választékát a praktikus baseball sapkáknak. Ilyen sapkát mindenki szívesen visel, mert nem csak felfogja az izzadtságot, ellenzője védi az arcot, kényelmes és divatos is, de egyes változatait az UPF 50+ is jellemzi. A baseball sapkánkat jól kiegészítheti a szintén UV szűrős védőszemüveg, többféle változatban, színben. Válassz arcodhoz illő védőszemüveget, mely stabilan a helyén marad, nagyon napos körülmények között is véd, és még a látásodat sem akadályozza! Egyik kiegészítőt se hagyd ki a nyári forróságban, mert viselésükkel a napszúrást, a bőrkárosodást is el tudod kerülni!

Az UV védelem minőségi eszközeit keresd cégünk, a Klíma-Express Kft., webáruházában. A www.munkaruha-munkacipo.hu webcímen minden termékről találsz leírást, de ha kérdésed van, keress minket bizalommal! Az elérhetőségeinket a honlapon kiírtuk, az info@munkaruha-munkacipo.hu email címen vagy a 06 1 260 39 50; 06 70 427 73 01 telefonszámokon vagyunk elérhetőek.

Archívum

Archívum

Archívum