Utólagos pinceszigetelés segítségével megoldódik a tárolási probléma!

Építőipar

Ahogy az otthonokban jellemző, hogy az évek múlásával egyre több holminak kell helyet találni, úgy a különféle intézmények is gyakran küzdenek helyproblémával. Az épület azon részei, amik a mindennapi munka során nem hasznosíthatóak, tárolásra kiválóan alkalmasak lehetnek. Rengeteg helyet lehet felszabadítani azzal, ha a ritkán használt dokumentumok, berendezési elemek a pincébe kerülnek, de csak akkor, ha annak állapota ezt lehetővé teszi.

Abban az esetben, ha a pinceszigetelés hiányosan, szakszerűtlenül lett elkészítve, esetleg megsérült, a helyiség alkalmatlan arra, hogy tárolásra használják. Megfelelő szigetelés nélkül a csapadék vagy a talajvíz könnyen utat talál magának, a pince falai átnedvesednek, idővel penészesednek, így pedig a levegő is nyirkossá, dohossá válik. Ilyen környezetben a helyiségben tárolt holmik idővel tönkremennek, a pinceszigetelés problémáját tehát mielőbb meg kell oldani, méghozzá véglegesen.

Szakemberek segítségével a pinceszigetelés utólag is elvégezhető, így pedig plusz helyet lehet nyerni a tároláshoz, és nem utolsó sorban megerősíthető az egész épület szerkezete. Többféle technológia alkalmazására van lehetőség, melyek közül mindig az adott környezetnek és az igényeknek megfelelőt választják a szakértők. Bármelyik módszer bizonyul megfelelőnek, az utólagos pinceszigetelés megbízható megoldást kínál, így nem kell többé megküzdeni a nedves falak okozta kellemetlenségekkel.

Tárolási problémával küzd? Szeretné kihasználni az intézmény épületében rejlő lehetőségeket, de a rossz pinceszigetelés útját állja? A Bonasi Szig Building Kft.-nél jó helyen jár! Az utólagos pinceszigetelés számunkra rutinfeladat, és minden munkánk során a legnagyobb alapossággal járunk el, így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, ha ránk bízza a feladatot. Szolgáltatásunkról mindent megtudhat, ha ellátogat a www.bonasi.hu weboldalra, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-70-520-6663-as telefonszámon és az info@bonasi.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum