Utánfutó gyártás: mondjon igent strapabíró modelljeinkre!

Ipar

Olyan megbízható és rutinos céget keres, amely utánfutó gyártással is foglalkozik? Ha professzionális szolgáltatás és tökéletes kivitelezés érdekli, forduljon bizalommal a GLOKAR Kft. szakembereihez! Miért érdemes a céghez fordulni ajánlatkéréssel az utánfutó gyártáshoz?

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az utánfutó gyártás terén, hiszen már 1989 óta foglalkozunk utánfutó gyártással, ráadásul a kivitelezésen túl ezeket az utánfutókat kölcsönözzük is. Éppen a bérbeadásnak köszönhetően közvetlen rálátásunk van az általunk gyártott utánfutók strapabíró képességére. Elégedett, visszatérő ügyfeleink jelentik a garanciát, hogy az általunk gyártott utánfutók hosszútávon is megbízhatóak.

Fontos kiemelni továbbá azt is, hogy az általunk gyártott utánfutók kivétel nélkül mind egyedi gyártásúak. Mindez természetesen azt jelenti, hogy mindent egyedileg tervezünk meg, egyedileg engedélyeztetünk, illetve vizsgáltatunk. Bármilyen egyedi elképzeléssel bátran fordulhat hozzánk, ha utánfutó gyártásról van szó, hiszen minden elképzelést maximálisan megvalósítunk. Az alkalmazott futóművek KNOTT vagy ALKO típusúak.

Ha tehát Ön is strapabíró, megbízható, biztonság utánfutót szeretne használni a jövőben, bízza ránk a gyártási folyamatokat. Segítségünkkel olyan utánfutó tulajdonosa lehet, amelynek  az élettartama kiemelkedően hosszú. Amennyiben a későbbiekben majd utánfutó karbantartásra vagy szervizelésre lenne szüksége, bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen szolgáltatásaink között ezek is megtalálhatók.

Szeretne ajánlatot kérni? Többet megtudna az utánfutó gyártás részleteiről? Kíváncsi a referenciáinkra, illetve közelebbről megismerné szolgáltatásainkat? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.utanfuto.glokar.net-en közelebbről megismerheti munkásságunkat! Kollégáinkat bátran keresheti egyedi kéréseivel, kérdéseivel! Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1/403-32-13-as vagy a +36-30/211-99-76-os telefonszámok egyikén, illetve kereshet minket írásban is, levelét a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címre várjuk! Bízza ránk Ön is nyugodt szívvel az egyedi utánfutó gyártást!

Archívum

Archívum

Archívum