Termoventilátor nagy terek gyors befűtéséhez

Ipar

A termoventilátorok a nagy fűtési igényű épületek – például raktárak és ipari csarnokok – számára kínálnak modern megoldást a fűtési költségek alacsonyan tartására.

A nagy fűtési igényű épületek általában nagy belmagassággal rendelkeznek, így a felfűtésük és a folyamatos szinten tartásuk nem csak hogy nehéz, de szinte lehetetlennek is mondható, ráadásul rendkívül költséges. A hagyományos fűtési módszerek nem is alkalmasak erre a feladatra, azonban létezik egy korszerű és energiatakarékos eszköz, ami megoldja a problémát: a termoventilátor.

A HEATER termoventilátor kiváló fűtőteljesítménnyel, modern dizájnnal és számos előnnyel rendelkezik. Ezek közé tartozik a nagy fűtőteljesítmény és a hatékony légszállítás: képes 5-70 kW fűtőteljesítményt biztosítani, és akár 4900 m³/h levegő szállítását is megoldja. A HEATER termoventilátor nagy épületek esetében ideális, mivel biztosítja a hatékony hőelosztást és a gyors légcserét.

A HEATER termoventilátorok korszerű kialakítással rendelkeznek, ez pedig lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjenek bármilyen térbe, még akkor is, ha ez a tulajdonság nem elsődleges. Ipari környezetben sokkal fontosabb, hogy állítható zsalukkal rendelkeznek, így a meleg levegő pontosan a kívánt irányba áramolhat, de a fűtési rendszer személyre szabását is lehetővé teszik.

A fűtési rendszerek hatékonysága mindenhol lényeges, a HEATER termoventilátorok pedig hozzájárulnak ehhez, hiszen kevesebb energiát igényelnek, ami a költségek csökkentésével jár. Az olyan épületeknél, ahol a hagyományos fűtési módszerek nem megfelelőek, érdemes ezt a technológiát alkalmazni, és kihasználni minden előnyét.

Cégünk, a Hungaro Air Matik Kft. kínálatában többek között a HEATER termoventilátor is megtalálható. Ha szeretne többet megtudni erről a technológiáról, látogassa meg a www.hungaroairmatik.hu címen elérhető honlapunkat, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-863-5801-es telefonszámunkon, vagy az info@hungaroairmatik.hu e-mail címünkön!

Archívum

Archívum

Archívum