Tartálytisztítás, és amit tudni érdemes róla

Szolgáltatás

Különféle veszélyes anyagok sokféle területen megtalálhatóak az ipartól a benzinkutakig, és ezek kezelése speciális eljárást követel. Nem csak szakszerű szállításukról vagy tárolásukról kell gondoskodni, hanem az anyagokkal érintkező berendezések tisztítására is nagy gondot kell fordítani. A különféle veszélyesnek minősülő folyadékok és olvadékok tárolásának legegyszerűbb eszközei a tartályok. Az üzemeltetőknek a jogszabályokban előírtak szerint gondoskodnia kell a tartálytisztításról, ami elsősorban az azokban tárolt termék minőségének megőrzésére szolgál. Milyen esetekben és hogyan szükséges elvégezni a tartálytisztítást?

A meghatározott időszakonként mindenképpen el kell végezni a tartálytisztítást, ezen felül minden, a terméket érintő változás esetén, vagyis vizsgálat, átalakítás, termékváltás esetén vagy megszüntetést megelőzően. A munkavégzés körülményei nagyon szigorú szabályokhoz vannak kötve, a szükséges engedély beszerzése és különféle mérések elvégzése előzi meg a munkát. Kizárólag 18. életévét betöltött, egészségügyi és szakmai szempontból is megfelelő személy végezheti a tartálytisztítást, természetesen az előírt, speciális védőfelszerelésben. A munkavégzés csak a megadott létszámú szakember gárda jelenlétében végezhető, a tisztítást végző személyt minimum két másik hozzáértőnek kell felügyelnie és segítenie.

Szeretné, hogy az Ön által üzemeltetett benzinkút minden előírásnak megfeleljen működése során? Ismerje meg cégünk, a TRIÁSZ-95 Kft. tevékenységét, mely valamennyi üzemanyag töltőállomást érintő szolgáltatásra kiterjed! Vállaljuk a tartálytisztítást, de a berendezések javítását és felülvizsgálatát is ránk bízhatja. Ha szeretne többet megtudni az általunk biztosított lehetőségekről, tájékozódjon a részletekről www.triasz-95kft.hu weboldalunkon! Amennyiben kérdése van a tartálytisztítást érintően, esetleg más szolgáltatásunk érdekli, munkatársaink rendelkezésére állnak! Forduljon hozzánk bátran a +36-42-403-049-es telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet weboldalunk kapcsolati menüpontján keresztül!

Archívum

Archívum

Archívum