Tartályok vizsgálata a biztonságos tárolás érdekében

Szolgáltatás

Tartályok telepítésére van szükség az ipari munkaterületén, amit igyekszik minél egyszerűbben, ugyanakkor biztonságosan megoldani? Már rendelkezésre állnak ezek a szerkezetek, de szeretne a megfelelő állapotukban biztos lenni? Esetleg gyártással foglalkozik? A tartályok vizsgálatával meggyőződhet a kifogástalan minőségről, és biztonságosan üzemeltethet az alapos ellenőrzést követően.

Különböző anyagok tárolására és szállítására alkalmas szerkezeteket használnak a szakemberek az ipar számos területén. Kiemelt szerepet játszanak a tartályok, amelyek többféle méretben és kialakítással állnak rendelkezésre. A gyártók felelősségteljes, precíz munkát végeznek, hiszen a termékek csak így tesznek eleget az elvárásoknak. Az álló hengeres tartályok a legtöbb esetben kültéren kerülnek telepítésre, ezért lényeges, hogy ne csak az adott anyagok tárolására legyenek megfelelőek, hanem jól ellenálljanak a külső hatásoknak. Ennek érdekében szükség van a tartályok vizsgálatára, amely során megállapítható, hogy alkalmasak-e a feladatra. A tartályok vizsgálata történhet építéskor, és az időszakos felülvizsgálat miatt. Sor kerülhet a tömörség, a korróziós falfogyás, és a hegesztési varratok ellenőrzésére. Nem maradhat el a sarokvarratok és a fenékvarratok alapos átvizsgálása sem.

Előzze meg a problémák kialakulását, győződjön meg a kifogástalan állapotról a tartályok vizsgálatával! Bízza szakembereinkre a megfelelő módon történő, alapos ellenőrzést, hiszen ezen múlhat a környezet épsége, és a rendszer hatékony működtetése! A R.U.M. Testing Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk ezen a területen. Speciális módszerekkel, korszerű eszközökkel és anyagokkal végezzük a tartályok vizsgálatát. Kiemelt figyelmet fordítunk a hozzáférhetőségre, hiszen ettől függhet az eljárások alkalmazása. Informálódjon részletesen a különböző módon történő tartályok vizsgálatáról www.rumtesting.hu internetes oldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum