Szitanyomás Szombathelyen: használja ki a technológia előnyeit!

Biznisz

A reklámajándékok fontossága kétségtelen. A legtöbb cégvezető tisztában van vele, hogy ez a kedves gesztus mennyi előnnyel jár, és érdemes vele élni. Egyrészt megalapozza a partnercégek és az ügyfelek hűségét, hozzájárul a jó hírnévhez, másrészt marketing szempontból is fontos. De milyen reklámajándékot adjunk? Szerencsére számtalan olyan termék van, ami nem igényel nagy anyagi befektetést, praktikus, mutatós, ugyanakkor könnyen egyedivé is tehető. Annak érdekében pedig, hogy a kiválasztott reklámajándék valóban mutatós és logóval ellátott legyen, célszerű a szitanyomás mellett dönteni.

szitanyomás Szombathelyen kedvező áron elérhető szolgáltatás. Előnye a sokoldalúság: ez egy olyan modern technológia, ami a legkülönfélébb anyagok, illetve tárgyak esetében alkalmazható. A szitanyomás Szombathelyen az alábbi nyomathordozók logózásához ideális: textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet. Szitával megoldható a nyomtatás enyhén görbült felületekre is, ha nem túl nagy a felületi egyenetlenség, illetve íves felületekre is (pl. bögrékre, poharakra). Ennek köszönhetően a legnépszerűbb reklámajándékok könnyen egyedivé tehetők szitanyomással Szombathelyen. Legyen szó bögréről, tollról, vászonszatyorról vagy akár a dolgozóknak szánt pen drive-okról, a termékeken nem jelenthet gondot a cég logójának elhelyezése. Természetesen nem csak a logó kerülhet a reklámajándékra, hanem a cég neve, elérhetőségei vagy még akár további információk is.

Cégünk, a Step Kft. egyik fő profilja a szitanyomás Szombathelyen. Korszerű eszközökkel rendelkezünk, így szinte minden elképzelést meg tudunk valósítani. Érdemes felvenni a kapcsolatot velünk, ha reklámajándékok készíttetéséhez keres megbízható partnert és szeretné megrendelni a szitanyomást Szombathelyen.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bővebb információért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy igénybe venné a szitanyomást Szombathelyen, keressen minket bizalommal a 30/9690-322-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum