Személyi gázérzékelők segítségével megelőzhetőek a balesetek!

Munka

A gázszivárgás rengeteg áldozatot szed, ugyanis gyakran semmilyen érzékelhető körülmény nem utal arra, hogy mérgező anyagok vannak jelen a levegőben. Ennélfogva a háztartásokban használatos berendezések is veszélyforrást jelenthetnek, ha nem szakszerűen vannak telepítve és kezelve, de ennél is nagyobb a kockázat ipari környezetben. Azok a szakemberek, akik nap, mint nap olyan környezetben dolgoznak, ahol ki vannak téve a gázszivárgás veszélyének, csak speciális védőeszközök birtokában végezhetik a munkájukat biztonságosan.

gázérzékelők felelnek azért, hogy a szakértők időben felismerjék a problémát, hiszen ezek a készülékek folyamatosan és megbízhatóan mérnek, illetve jeleznek, ha a levegő az emberi egészségre ártalmas az adott területen. Mint védőeszközök, a személyek védelmére szolgáló gázérzékelők nem helyhez kötött műszerek. Olyan megoldásokra van szükség, amelyek mindig kéznél lehetnek, amikor szükség van rájuk. Ezek a készülékek az úgynevezett személyi gázérzékelők, amelyek praktikus megoldásként szolgálnak, bárhova is szólítja a szakembereket a munkájuk. A védőeszközök esetében fontos, hogy bárhol, bármikor rendelkezésre álljanak, eközben viszont ne akadályozzák a munkavégzést, így a pontosság mellett nagy jelentőséggel bír az egyszerű és kényelmes használat is. Fontos tudni, hogyha valaki nehezen megközelíthető helyen, egyedül végzi munkáját, a személyi gázérzékelő mellett vészjelzőre is szükség van, hogy a csapat többi tagja segítséget tudjon nyújtani a váratlan és veszélyes helyzetekben.

Amennyiben a szakmája megköveteli, gondoskodjon a professzionális gázérzékelők beszerzéséről saját magának és munkavállalóinak is! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. különféle védőeszközök változatos kínálatát biztosítja, melyben személyi gázérzékelők is helyet kaptak, többféle típusban. Úgy gondoljuk, hogy ha a biztonság a tét, csak a legkiválóbb minőségű készülékek jöhetnek szóba, és választékunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki, így bátran válogathat nálunk. Tájékozódjon az általunk biztosított lehetőségekről a www.fewe.hu weboldalon, ha pedig segítségre van szüksége a választásban, esetleg kérdése merült fel a témában, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-389-9788-as telefonszámon vagy a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum