Szélvédő javítás és csere 30 év tapasztalattal!

Munka

A szélvédőn jelentkező kőfelverődés igen gyakori, és bár elsőre talán jelentéktelennek látszik, súlyos probléma okozója lehet. Míg egy apróbb hiba orvoslásához elegendő lehet az egyszerűen elvégezhető szélvédő javítás, addig a repedés méretének növekedésével a munka és a költségek is emelkedhetnek, rosszabb esetben már csak a szélvédő csere segíthet. Ennélfogva a legapróbb sérüléssel is célszerű rövid időn belül szakemberhez fordulni. Miért ne végezhetné el otthon a szükséges teendőket?

Számos információ kering az interneten arról, hogy milyen módszerekkel lehet elvégezni a szélvédő javítást házilag. A folyamat valójában nem bonyolult, ám a tapasztalat hiánya azt eredményezheti, hogy a szélvédő elreped. A kőfelverődés különböző formákban jelentkezhet, és ezek mind eltérő szerszámok, illetve segédanyagok használatát igénylik a szélvédő javítás során. Összességében tehát elmondható, hogy gyakorlat nélkül nem ajánlott belevágni, azonban jó hír, hogy a szakszerű javítás, de akár a szélvédő csere sem vesz igénybe sok időt, ha profikra bízza a feladatot.

Ha szakértők segítségét szeretné kérni, a Fridova Kft. csapatára számíthat! Cégünk 30 éve áll az ügyfelek rendelkezésére, melynek köszönhetően minden típusú kőfelverődésre tudjuk a megoldást. Minden szükséges tudás és tapasztalat, továbbá valamennyi eszköz a birtokunkban van ahhoz, hogy munkánkat szakszerűen, gyorsan tudjuk ellátni. Vállaljuk a szélvédő javítást és a komplett cserét is, személygépjárművek, teherautók és autóbuszok esetében egyaránt, akár külső helyszínen is. Ha csak a szélvédő csere jelenthet megoldást, nálunk a vásárlást is lebonyolíthatja, hiszen hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk.

Szolgáltatásaink részleteiről, termékkínálatunkról, valamint akcióinkról www.autouvegcentrum.hu weboldalunkon tájékozódhat! Amennyiben kérdése lenne tevékenységünkre vonatkozóan, esetleg máris megosztaná velünk problémáját, forduljon hozzánk bizalommal a +36-88-400-876-os telefonszámon vagy az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum