Szeglemezes tetőszerkezet tervezés modern igényekhez igazítva

Építőipar

Ha Ön a modern lakberendezés híve, és tágas, egybenyitott tereket álmodott meg leendő otthonába, akkor bizony a tetőszerkezet sem lehet akármilyen. A hagyományos megoldás nem opció, de a jó hír, hogy van helyette más, amivel sokkal szabadabban lehet tervezni!

Míg 60-70 évvel ezelőtt teljesen különálló helyiségekből álltak az otthonok, addig a napjainkban népszerű elképzelés szerint minél nagyobb egybefüggő tereket érdemes kialakítani. Ehhez azonban az építési technológiáknak is alkalmazkodniuk kell, és ezen belül is a tető az, ami igazán problémás, hiszen a teherhordó válaszfalak hiánya kérdéseket vet fel statikai szempontból.

A megoldáshoz egyszerűen csak el kell engedni a hagyományos, ácsolt tetőt, helyette pedig valami egészen másban érdemes gondolkodni. Amire szükség van, az a szeglemezes tetőszerkezet, melynek az egyik legnagyobb előnye, hogy meghökkentően nagy fesztávot lehet áthidalni, mégpedig úgy, hogy ezt nem kell a válaszfalakhoz igazítani.

Akár 20 méteres fesztávval is lehet számolni zavaró falak és látható pillérek nélkül, ami azt jelenti, hogy semmi sem szabhat gátat a modern lakberendezésnek. A szeglemezes tetőszerkezet tervezése során ráadásul szóba jöhet bármilyen típus és forma, vagyis ezen a fronton is megvalósíthatóak az elképzelések. Milyen előnyei vannak ezen felül?

Jelentősen csökkenthető az építkezés összköltsége, hiszen el lehet hagyni olyan szerkezeti elemeket, amik az ácsolt tető esetén nélkülözhetetlenek lennének. A manapság jellemző elrugaszkodott építőipari árak mellett ez olyan segítséget jelent a megrendelők számára, ami már önmagában nem elhanyagolható tényező, de van más is.

A szeglemezes tetőszerkezet tervezése egy számítógépes program segítségével történik, a gyártás pedig üzemi körülmények között zajlik. Ez egyfelől szinte nullára csökkenti a hibalehetőségeket, másfelől pedig a rendkívüli méretpontosságból adódóan a felesleges hulladéktermelést is megszünteti.

Ha úgy véli, ez az a megoldás, amire szüksége van, keresse bátran cégünket, a Faszerkezetes Ház Kft.-t, és bízza ránk a szeglemezes tetőszerkezet tervezését, kivitelezését! A www.fa-lak.hu weboldalon bővebben tájékozódhat tevékenységünkről, a +36-70-277-2472-es telefonszámon vagy a fa-lak@gmail.hu e-mail címen pedig máris kérhet egy ajánlatot. Várjuk megkeresését!

Archívum

Archívum

Archívum