Szállítóeszközök az üzemek területén

Munka

Az üzemekben számtalan különféle munkafolyamat zajlik, és az állomások között gondosan megtervezett anyagmozgató rendszerek végzik a munkadarabok, félkész és kész termékek szállítását. A gyártási területen azonban nem csupán az áru mozgatásáról kell gondoskodni, hanem például a munkálatokhoz szükséges szerszámokat is egyik helyről a másikra kell juttatni. Erre szolgálnak a professzionális szállítóeszközök, melyek egyetlen üzemből sem hiányozhatnak, mégis valamennyi területen más-más formában vannak jelen.

A nehéz terhek szállítása emberi erővel nem csupán fizikailag megterhelő, de kifejezetten balesetveszélyes is, ez indokolja a szállítóeszközök alkalmazását. Azonban attól függően, hogy pontosan mit kell szállítani, milyen körülményekre kell számítani és milyen egyedi igények merülnek fel, sokféle megoldásból lehet válogatni. A klasszikus molnárkocsik mellett platóskocsik, mobil alvázak és egyéb szállítóeszközök, például munkakosarak használata is szükségessé válhat, a kérdés csak az, hogy az adott területen mire van igény.

A teherbírás és a rakodófelület mérete egyaránt meghatározó tényező a szállítóeszközök kiválasztása során, de nem csak a szállítandó terheket kell figyelembe venni. Fontos szempont, hogy mennyire egyenletes a talaj, de annak is van jelentősége, hogy csak egy szinten belül vagy emeleteken keresztül kell megoldani a szállítást. Bármilyen típusú szállítóeszközök bizonyulnak optimálisnak, az egyszerű használat és az ergonomikus kialakítás kiemelten fontos, hiszen ezek a tulajdonságok azok, amikkel megalapozható a hatékony munkavégzés.

Új szállítóeszközök beszerzését tervezi? Széles kínálatból szeretne válogatni, és a kiváló minőség is prioritást élvez? Cégünk, a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. választékában biztosan megtalálja, amit keres! Ha érdekli a lehetőség, látogasson el a www.jouleing.hu weboldalunkra, ahol kényelmesen áttekintheti, milyen típusú szállítóeszközök kaptak helyet nálunk és milyen tartozékokat, kiegészítőket ajánlunk! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, szakértőink rendelkezésére állnak a +36-70-413-4199-es telefonszámon és az info@jouleing.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum