Sínrendszerek a szaküzletek termékein túl

Építőipar

A burkolati elemek lerakása során nagy körültekintéssel kell eljárni, és fontos, hogy a szakemberek képesek legyenek előre gondolkodni. Annak érdekében, hogy a felület hosszú távon eleget tegyen az elvárásoknak, gondoskodni kell a dilatációs hézagok kialakításáról, ugyanis ez biztosítja, hogy a burkolat ellenálló marad a hőmérséklet változásaival szemben.

Az anyag folyamatos változása, tágulása és zsugorodása idővel sérülést okoz, ha a kivitelezés során elmarad a sínrendszerek alkalmazása. Egy jó szakember pontosan tudja, hogy az adott környezetben hány négyzetméterenként szükséges dilatációs hézagot kialakítani, ám a megfelelő sínrendszer kiválasztása olykor nem is olyan egyszerű. Milyen megoldásra van szükség az átlagostól eltérő felhasználási területeken?

A szaküzletekben kapható hagyományos sínrendszerek nem alkalmasak olyan környezetben, ahol a burkolat nagy terhelésnek van kitéve. A különféle nagylétesítmények speciális eszközöket követelnek, a kulcs pedig a MIGUA sínrendszerek alkalmazásában rejlik!

MIGUA sínrendszerek megbízható és tartós megoldást nyújtanak valamennyi területeken, ahol nagy igénybevételre kell számítani. A széles palettán olyan opciók is helyet kaptak, mint a földrengésbiztos és víztömör változatok, de akár egyedi fejlesztésre is van lehetőség. A MIGUA sínrendszerek kiváló minősége nem csak a hazai szakemberek számára ismert, hanem nemzetközi szinten is piacvezetőnek számít.

Amennyiben színvonalas megoldást keres a burkolat kialakításához, ismerkedjen meg a MIGUA sínrendszerekkel! Cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. teljes körű szakmai támogatást nyújt a megrendelőknek a sínrendszerek terén, és ha minket választ, biztos lehet benne, hogy tudásunk legjavát adjuk hozzá az Ön projektjéhez is! Ha kíváncsi szolgáltatásunk részleteire és szívesen tájékozódna a MIGUA termékkínálatáról, látogasson el a www.bmi.co.hu weboldalra, kérdéseit pedig tegye fel bátran szakértőinknek! Várjuk megkeresését a +36-23-919-164-es telefonszámon, valamint az office@bmi.co.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum