Porleválasztó berendezés egyedi igényekre szabva

Ipar

Ipari porleválasztóra, elszívóra lenne szüksége, és azt szeretné, hogy a berendezés minden részletében az üzemben zajló munkára legyen szabva? Ha a tervezést és gyártást profi szakemberekre bízza, az garancia arra, hogy a porleválasztó berendezés valóban támogatni fogja a munkát!

Az ipari létesítményekben szinte mindig van valamilyen kihívás, amivel meg kell küzdeni a munkavállalók egészsége, biztonsága, a környezet védelme vagy éppen a minőségbiztosítás érdekében. Ha ez a kihívás az, hogy a munkafolyamatok jellegéből adódóan nem lehet biztosítani a levegő tisztaságát, az komoly kockázatot jelent, ennélfogva gondoskodni kell a munkavégzés során felszabaduló szilárd anyagok, por vagy éppen gőz elszívásáról. Erre szolgálnak az ipari elszívók és porleválasztó berendezések, melyek esetében különösen nagy jelentőséggel bír az egyedi tervezés.

Nem kérdés, hogy hatékony és megbízható megoldásra van szükség minden alkalmazási területen, ám mivel a körülmények igencsak eltérőek lehetnek, a berendezést a feladatra kell szabni. Ez egy kifejezetten komplex munkát jelent, mivel a porleválasztó berendezés tervezése során nagyon sokféle szempont merülhet fel. Olyan tényezőket kell számításba venni, mint például az elszívandó légmennyiség térfogatárama, az elszívott levegő portartalma és hőmérséklete, valamint a por robbanás- és tűzveszélyessége. Mindezeken felül, ahogy más berendezés esetén, úgy a porleválasztó berendezés tervezése során is fontos a rendszer automatizálási szintje, de olyan szempontok is nagy figyelmet érdemelnek, mint az energiafelhasználás és az üzemeltetési költség.

Cégünk, az Industry-Tech Kft. ipari technológiai berendezésekre szakosodott, melynek keretein belül vállaljuk elszívók, porleválasztó berendezések tervezését és gyártását is. A www.industry-t.com weboldalon bővebben informálódhat tevékenységünkről, az általunk biztosított lehetőségekről és referenciáinkba is bepillanthat. Amennyiben mindezek alapján úgy dönt, hogy tőlünk rendel porleválasztó berendezést, forduljon hozzánk a +36-30-900-6154-es telefonszámon vagy az info@industry-t.com e-mail címen, és kérje bátran ajánlatunkat!

Archívum

Archívum

Archívum