Ne várjon tovább a tető vízszigeteléssel!

Építőipar

„Itt van az ősz, itt van újra…” Sajnos, nem sajnos, véget ért a nyár, és az évszakváltásra érdemes az otthonunkat is felkészíteni. Az ősz gyakran sok csapadékot hoz magával, ezért a víz elleni védelem elengedhetetlen, méghozzá főként a tetőn.

A tető állapotát mindenképp érdemes megnézni, kétség esetén szakemberrel megvizsgáltatni, még akkor is, ha eddig nem történt beázás. A nyári forróság legnagyobb mértékben ugyanis pont a tetőt sújtja, ezért könnyen megeshet, hogy javításra van szükség.

A tető vízszigetelés minden ingatlanban fontos, de lapostetőknél különösen. Senki sem szeretné, ha beázna az otthona, de egy kisebb sérülés is elég ahhoz, hogy ez megtörténjen.

A lapostetőkön a kialakításukból adódóan könnyen megáll a víz, és bizony meg is találja magának az utat lefelé, még a legkisebb réseken, sérüléseken át is. A szerkezetbe bejutott víz pedig további károkat okoz, főleg, ha nem is tud rendesen kiszáradni a terület. Megfelelő tető vízszigeteléssel elejét vehetjük a problémáknak, ezért érdemes mielőbb beiktatni a feladatot.

Sajnos gyakran tapasztaljuk, hogy amíg nincs nagy gond, addig az emberek hajlamosak lebecsülni a problémát, pedig rengeteg időt és bosszúságot spórolhatunk meg, ha odafigyelünk a karbantartásra és inkább a megelőzést választjuk, mint a beázás okozta hibák javítását. A tető vízszigetelés nem kidobott pénz, hiszen az utólagos javítás sokkal nagyobb költséget jelent, arról nem beszélve, hogy mennyivel hosszadalmasabb munka.

Cégünk, az Aqua-Szig Bt. teljes körű szolgáltatást nyújt tető vízszigeteléssel kapcsolatban. A felmérést követően pontos árajánlatot adunk és gondoskodunk róla, hogy a csapadékos ősz ne járjon beázással.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06 (20) 934 1490-es telefonszámon vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és segítenek Önnek mindenben.

Archívum

Archívum

Archívum