Mit tud a könnyűszerkezetes födém rendszer, amit a hagyományos nem?

Építőipar

Építkezést tervez a közeljövőben, és szeretné tudni, milyen megoldások vannak a hagyományos födém rendszeren túl? Azt tudta, hogy a könnyűszerkezetes technológia már ezen a területen is elérhető és hazánkban is egyre népszerűbbé válik? Mutatjuk, milyen előnyökre tehet szert, ha ezt választja!

Bár a hazai piacra csak nemrég tört be, a könnyűszerkezetes födém rendszer már bizonyított szerte a világban, ezért Önnek is érdemes megismerkednie vele. A födém modern formája egy gondosan megtervezett faszerkezet, melyet acél kötőelemek tartanak össze és tesznek rendkívül stabillá.

Ez a megoldás sokféle alkalmazási területen képes helyt állni, lehet lapostetős épület tetőszerkezete, passzív ház födémje vagy bármilyen falazatú épület pinceszint födémje, és ez csupán néhány példa a sok közül. Nem meglepő, hogy a könnyűszerkezetes födém rendszer a legváltozatosabb helyeken bukkan fel, hiszen számos előnyt tartogat a hagyományos változattal szemben:

•    Csekély önsúllyal rendelkezik, ebből adódóan könnyű vele dolgozni, ugyanakkor rendkívül nagy teherbírás jellemzi, és nagyobb fesztáv áthidalására is alkalmas.
•    Mivel száraz építési technológiáról van szó, nem kell kötési idővel számolni, amivel jelentősen fel lehet gyorsítani a kivitelezési időt.
•    Kialakítása kedvez a villamos, víz-szennyvíz és légtechnikai szerelvények elvezetésének, melynek köszönhetően sokkal egyszerűbbé tehető a lakótér kialakítása.
•    Abból adódóan, hogy a szerkezet teljes keresztmetszetében szigetelhető, a födém kiválóan teljesít a hőszigetelés terén.

Ön szerint kellhet ennél több? Ha úgy véli, hogy a könnyűszerkezetes födém rendszer az a megoldás, amire szüksége van, cégünkre, a Faszerkezetes Ház Kft.-re számíthat! Vállaljuk egyedi födém rendszerek tervezését, gyártását és kivitelezését, méghozzá a legmagasabb színvonalon.

Ismerkedjen meg szolgáltatásunk részleteivel a www.fa-lak.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal! Kérje ajánlatunkat, tegye fel kérdéseit a +36-70-277-2472-es telefonszámon vagy a fahaz@t-email.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum