Minőségi műpadlók hosszú távú használatra

Építőipar

Egy üzlethelyiség kialakításánál nagyon fontos, hogy hosszú távra törekedjünk. A gyakori felújítás nem csak anyagilag kerül sokba, hanem, ha gyakran be kell zárni miatta, az bizalmatlanná teszi a vevőket is. Fontos, hogy a burkolatok, a berendezések és a szükséges eszközök is megbízható, minőségi termékek legyenek, amik hosszú távon is megállják a helyüket. A burkolatok terén például jó választásnak bizonyulnak a minőségi műpadlók.  Nézzük, mi mindent érdemes róluk tudni!

A műpadlók nagy előnye, hogy jól ellenállnak a külső hatásoknak. Nagyon jó kopásállósági tulajdonságuknak köszönhetően még nagyobb forgalmú helyen is hosszú ideig megőrzik szépségüket, nem látszik meg rajtuk szék okozta karc vagy tűsarkú cipő általi nyom. Ez egy üzletben nem elhanyagolható szempont, hiszen (remélhetőleg) sokan térnek majd be vásárolni. A műpadlók másrészről a könnyű tisztíthatóságuknak is köszönhetik népszerűségüket. Mivel a felületük teljesen sima, így a szennyeződések egyszerűen letörölhetőek róluk egy kis mosószeres vízzel, de, ha szükséges, akkor néhány mozdulattal fertőtleníteni is lehet őket. A tisztításuk így sokkal könnyebb, mint például a fugákkal rendelkező járólapé vagy a rendszeres ápolást igénylő parkettáé. Ez egy bolt esetén kiemelten fontos lehet, különösen a latyakos, sáros időszakokban. A műpadlók ráadásul jól hőszigetelnek is, ami elősegíti az üzlet energiatakarékosságát.

A modern műpadlók csak első ránézésre hasonlítanak a régi linóleumokra. Egyrészt sokkal tovább tartanak, megőrzik a színüket, másrészt pedig óriási választékban kaphatóak. Egyes termékek például teljesen olyan hatást keltenek, mintha laminált padló lenne a helyiségben, de van járólap hatású, sőt, olyan is, ami a fa burkolatra hasonlít.

Szeretné minőségi műpadlóval burkolni üzlethelyiségét, amivel hosszú távon is elégedett lesz majd? Tekintse meg választékunkat a www.pvcpadlok.hu honlapon! Ha kérdezni szeretne termékeinkkel kapcsolatban, a +361/466-4657-es telefonszámon vagy a pannonlife@gmail.com e-mail címen érdeklődhet kollégáinktól!

Archívum

Archívum

Archívum