MIGUPREN fugaszalagok, ha rugalmas megoldásra van szükség

Építőipar

Az alapanyagok és a módszerek terén egyaránt változatos lehetőségek kínálkoznak az építőiparban, így a szakemberek mindig az aktuális projektnek megfelelően válogathatnak. Sok esetben nem éri meg eltérni a jól bevált megoldásoktól, de olyan helyzetek és körülmények is előfordulhatnak, amikor viszont célszerű nyitottnak lenni az újdonságokra. A dilatációs fugarendszereket illetően nem érdemes a hagyományos technikákhoz ragaszkodni, hiszen az olyan innovatív termékek, mint amilyeneket a MIGUA kínál, minden szempontból lényegesen jobb választást jelentenek.

A MIGUA termékcsaládjával semmilyen speciális igény nem jelenthet kihívást, mindenre van professzionális megoldás köztük. Azokra a területekre, ahol hullám- és tömítő fugaszalagokra van szükség, a MIGUPREN termékek ajánlottak, amik szakmailag kifogástalan és a járókelők számára is esztétikus végeredményt biztosítanak. A MIGUPREN fugaszalagok kifejezetten jó választást jelentenek lapos tetőkre, de olyan fedett helyekre is, mint az alagutak, mélygarázsok. A termékek legnagyobb előnye a rendkívüli rugalmasság, ezen a téren a hagyományos megoldások mindegyikénél jobban teljesítenek a MIGUPREN fugaszalagok. Nagy mértékű, háromdimenziós mozgásfelvételre képesek, amivel egyedülálló megoldást nyújtanak a dilatációs fugarendszerek terén. Szintén a MIGUPREN fugaszalagok mellett szól a kiváló tapadás, valamint az, hogy szélsőséges körülmények között is képesek helytállni, ugyanis a forró bitumennel szemben is ellenállóak. A MIGUPREN fugaszalagok többféle változatban, akár 120 mm-es fugaszélességben is kaphatóak, így a kínálatban minden szakember megtalálhatja az aktuális projekthez illő verziót.

Ha megbízható, rugalmas és jól terhelhető fugaszalagot keres, a MIGUPREN fugaszalagok között érdemes kutatnia! Ismerkedjen meg a kínálattal és fedezze fel a MIGUA egyéb termékeit cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. segítségével! Honlapunkon bővebben tájékozódhat valamennyi termékről és bővebben olvashat arról, hogy milyen előnyökkel bírnak a MIGUPREN fugaszalagok! Kattintson a www.bmi.co.hu weboldalra, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy az office@bmi.co.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum