MIGUA fugarendszerek – a szakemberek választása

Építőipar

A padlóburkolat jelentősen meghatározza a helyiségek hangulatát, legyen szó otthonunkról vagy akár közintézményekről, bevásárló központokról, irodaházakról. Ha stílusos padlót szeretnénk, fontos, hogy alaposan végiggondoljuk, milyen burkolatot válasszunk, azonban az időtállóság legalább ilyen lényeges tényező, melyben a fugázás kapja a legnagyobb szerepet. Az anyagok tágulnak, illetve összehúzódnak a hőmérséklet változásával, ezért a fugázásra nagy hangsúlyt kell fektetni. Ha minden szempontból tökéletes végeredményt szeretnénk, érdemes a MIGUA fugarendszerek mellett dönteni.

MIGUA fugarendszerek használata igen nagy népszerűségnek örvend a szakemberek körében, Európa szerte több mint 10 millió méter beépített fugarendszer látja el a feladatát. Ezek a rendszerek számos előnnyel bírnak a hagyományos típusokhoz képest. Míg otthonok padlóburkolatának kialakítása során utóbbi is megállja a helyét, addig a forgalmas, nagy igénybevételnek kitett épületek esetében a MIGUA fugarendszerek jelenthetik a megoldást. A siker kulcsa az innovatív technológia, a kiváló minőség és a felhasználóbarát kivitelezés. A MIGUA fugarendszerek minden területre kínálnak megoldást, akkor is számíthatunk rájuk, ha speciális környezetről és igényekről van szó.

Ha olyan építőanyagot keres a padlóburkolat kialakításához, ami könnyen használható a szakemberek számára, ugyanakkor időtálló és ízléses végeredményt biztosít a felhasználóknak, ismerje meg a MIGUA fugarendszereket! A széles paletta öt gyártmánycsaládból áll, melyek alkalmazási terület szerint lettek csoportosítva. Összesen több mint 300 különféle fugaprofil és szerkezet alkotja a kínálatot, ám ezen felül a különleges felhasználási területekre is megoldást kínál a gyártó. Ha szeretne többet megtudni a MIGUA fugarendszerekről, ismerje meg cégünk, a BMI Mérnökiroda tevékenységét és termékeit a www.bmi.co.hu weboldalon! Szakértőink rendelkezésére állnak elérhetőségeinken, hívjon minket a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy írjon nekünk az office@bmi.co.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum