MIGUA dilatációs sínrendszerekkel a feszültség a múlté!

Építőipar

Olyan megoldást keres a dilatációs feszültség elvezetésére, ami a legmagasabb szakmai követelményeknek is képes eleget tenni? Ha a MIGUA sínrendszereinek valamelyikét hívja segítségül, a padlóburkolat ellenálló és hosszú életű lesz, ráadásul a látványt illetően is maximálisan elégedett lehet!

Ha valamennyire már elmélyült a szakma rejtelmeiben, pontosan tudja, hogy a padló kialakításának kritikus pontja a dilatációs feszültség által okozott problémák megakadályozása. Alapvetően ez dilatációs hézagok kialakításával történik, melyeket az adott körülmények között jellemző hőmérséklet-ingadozáshoz kell igazítani. A probléma az, hogy az egybefüggő felületek megtörése esztétikailag kifogásolhatóvá teszi a padlóburkolatot, nem mindegy hát, hogyan és mivel dolgozik.

A dilatációs feszültség elvezetésének igazán profi módszere a speciális sínrendszerek alkalmazása, mint amilyenek a MIGUA termékei is. Ezek masszív, mégis rugalmas anyagból készülnek, melynek köszönhetően jól reagálnak a tágulásra, ezen felül vízzárásra is alkalmasak. Dilatációs sínrendszerek segítségével funkcióra és látványra is kifogástalanná teheti a padlóburkolatot, ezért érdemes fontolóra vennie ezt a lehetőséget.

A MIGUA szakmai berkekben elismert gyártónak számít, méghozzá nemzetközi szinten, termékeihez azonban nem juthat hozzá egyszerűen egy szaküzletben. A beszerzéshez szüksége lesz egy cégre, és ha már megbízható szakértőkre talál, miért ne bízná rájuk a komplett munkát?

Cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. nem csupán forgalmazza a MIGUA dilatációs sínrendszereit, hanem mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagot ajánlj. Vállaljuk a tanácsadást, tervezést és kivitelezést, de igény szerint a karbantartási teendőket is ránk bízhatja.

Amennyiben szeretne megismerkedni tevékenységünkkel és termékpalettánkkal, a www.bmi.co.hu weboldalon érdemes körülnéznie. Ha úgy érzi, hogy a MIGUA sínrendszereire és a mi munkánkra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy az office@bmi.co.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum