Miért érdemes spirálkompresszort választani?

Ipar

Sűrített levegő nélkül nem tudja ellátni a feladatait? Kifejezetten olyan berendezésre van szüksége, amivel csökkentheti a zaj-, és a rezgés szintet? Sokoldalúan felhasználható készüléket keres? Kiváló minőségű spirálkompresszorral eredményesen végezheti a munkáját, azonban ahhoz, hogy biztos legyen a kompresszor hosszú időn keresztül való, kifogástalan működésében, célszerű megbízható szolgáltatót választani.

Számos esetben nélkülözhetetlen a sűrített levegő felhasználása. Könnyen és gyorsan előállíthatja a megfelelő mennyiséget, hiszen erre a célra szolgálnak a kompresszorok. Többféle típus közül válogathat, ezért fontos, hogy alaposan átgondolja, pontosan milyen kompresszorral járhat a legjobban. Nagy választék áll rendelkezésre, vannak térfogat kiszorítási elven működő fajták, valamint dinamikus kompresszorok is. Meghajtásuk szerint szintén csoportosíthatók, így megkülönböztethetők a nyitott, a félhermetikus és a hermetikus berendezések. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a spirálkompresszorok, amelyek hatásfoka jelentősen javult az utóbbi években, és több előnnyel rendelkeznek a hagyományos dugattyús kompresszorokkal szemben. A modern technológiának köszönhetően rengeteg pozitív tulajdonságuk van, mint például a következők:

  • Kisebb a zajszint
  • Kevesebb esély van a meghibásodásra
  • Alacsony a karbantartási igény
  • Tökéletes a szigetelés
  • Akár 20-30 évig is használhatók
  • Számos iparágban hasznosak

Ha olyan munkaterületen tevékenykedik, ahol nem kerülhet olaj a rendszerbe, lehetősége van olajmentes spirálkompresszort működtetni. Ennek használata során nincs szükség olajra sem a hűtés, sem pedig a kenés során. A legmagasabb elvárásoknak is eleget tesznek a nálunk beszerezhető spirálkompresszorok. Cégünk, a Kompresszor-Technika Kft. biztosítja az igényeinek megfelelő, könnyen használható, strapabíró, időtálló kompresszort. Bármilyen területen van szüksége a sűrített levegőre, a mi segítségünkkel megoldásra juthat. Bővebb információért látogasson el a www.kompresszor-technika.hu weboldalra!

Használjon megbízható spirálkompresszort! Kérje a tanácsunkat, és vásárolja meg a célnak megfelelő, kiváló minőségű berendezést nálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-52-411-911-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!

Archívum

Archívum

Archívum