Miért érdemes a RockStar® ipari nehézcsatlakozókat használni?

Ipar

Az olyan csatlakozóknak, amelyek kapcsolószekrényen kívül helyezkednek el, gyakran kell elviselniük extrém körülményeket, hiszen nem csak beltérben találhatóak ilyenek, de kültéren is. Az időjárás, a véletlen mechanikai hatások mind rongálhatják a csatlakozást, ami miatt megszakadhat a munkafolyamat, de akár baleset is bekövetkezhet. Ennek kiküszöbölésére olyan csatlakozókat kell használni, amik rezgés-, ütés- és vízállóak, de az elektromágneses kompatibilitás is fontos lehet. Annak érdekében, hogy a munka problémamentesen folytatódhasson, érdemes RockStar® ipari nehézcsatlakozókat használni.

A RockStar® ipari nehézcsatlakozók kiválóan ellenállnak a külső hatásoknak, így a felhasználó biztos lehet a hosszútávú működésükben. Mivel a választék széles, így mindenki megtalálhatja azt a csatlakozótípust, ami a leginkább megfelel az adott feladatra. A RockStar® ipari nehézcsatlakozók moduláris felépítésűek, ami más gyártók termékeinél nem megszokott, még annak ellenére sem, hogy számos előnnyel kecsegtet ez a kialakítás.

Cégünk, a Weidmüller Kft. többek között RockStar® ipari nehézcsatlakozókat is forgalmaz, melyek nem csak kiváló minőségűek, de kedvező árúak is. Szolgáltatásunk biztosítja, hogy a dugaszolható csatlakozások a leszállításkor használatra készen állnak. A RockStar® sorozat IP65 és IP68/IP69K védelmet, valamint elektromágneses zavarok elleni védelmet is nyújt, emellett akár olyan, magas áramigényű területeken is alkalmazható, mint a vasút, vagy a szélerőművek. Amennyiben tökéletesen biztonságos csatlakozástechnikát szeretne használni, válassza Ön is a RockStar® ipari nehézcsatlakozókat!

Ha felkeltették az érdeklődését a RockStar® ipari nehézcsatlakozók, rendelje meg őket tőlünk! Bővebb információért látogasson el a www.weidmueller.hu címen megtalálható weboldalunkra, ha pedig kérdése merül fel a RockStar® ipari nehézcsatlakozókkal kapcsolatban, hívja a 06-1-382-7700-as telefonszámunkat, vagy írjon e-mailt az info@weidmueller.hu címünkre!

Archívum

Archívum

Archívum