Mi mindentől függ az utánfutó ára?

Kereskedelem

Sok esetben nélkülözhetetlen egy jó utánfutó, azonban néha nem is olyan egyszerű megtalálni belőle a megfelelőt. Ráadásul, ha keresgélni kezd ezzel kapcsolatban, egyből látni fogja, hogy az utánfutó árak terén igen nagy a szórás. De vajon megéri a drágábbat venni, vagy bátran lehet spórolni?

Először is fontos tisztázni, hogy utánfutót nem szabad az ára alapján választani. Egy rosszul megválasztott típus több bosszúságot okoz, mint hasznot, ráadásul nem egy könnyen átalakítható áruról beszélünk. Elengedhetetlen, hogy az utánfutó kiválasztását alapos mérlegelés előzze meg.

Ha nem az ár alapján, akkor mi alapján válasszon?

A legfontosabb, hogy mire szeretné használni. Sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy megvásárolnak egy utánfutót, mondván elég nagy lesz az adott feladatra, hiszen ráfér, amit szállítani szeretnének. Igen ám, csak a fizikai méret nem minden, sokkal fontosabb a teherbírás! Lehet egy rakomány nagy méretű, mégis könnyű, de kicsi és nehéz is, és a kettőhöz értelemszerűen nem ugyanolyan utánfutó szükséges.

Fontos továbbá, hogy milyen legyen a felépítmény. Létezik síkplatós, oldalfalas, zárt, csónakszállító, motorkerékpár-szállító, élőállat-szállító, lószállító, de persze léteznek teljesen zárt kivitelű utánfutók is. Mindegyik típus ára más, de nem tudják egymást helyettesíteni, az adott feladathoz csak az arra a célra készült jármű alkalmas.

Cégünknél, a Valkai FUTÓ Kft.-nél lehetőség van egyedi utánfutók gyártására is. Nincs olyan feladat, amit ne tudnánk megoldani. Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és megosztja velünk, hogy milyen célra, milyen utánfutót szeretne, csapatunk pedig segít megtalálni a legjobb megoldást.

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.utanfutogyarto.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a +36 20/9530-663-as telefonszámon vagy az utanfutogyarto@gmail.com e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és tájékoztatják a részletekről.

Archívum

Archívum

Archívum