Megbízható megoldás az egyedül munkát végző személyek biztonságáért

Munka

A problémamentes munkavégzés érdekében fontos a megfelelő felszerelés. Az egyedül munkát végző személyek biztonságára pedig kiemelt figyelmet szükséges fordítani. Használja ki a korszerű megoldások előnyeit!

A biztonságos és egészséges munkakörülmények megteremtése elengedhetetlen minden területen. Fontos, hogy rendelkezésre álljanak a célnak megfelelő, alaposan ellenőrzött, kifogástalan állapotú munkaeszközök, amelyekkel hatékonyan és problémamentesen lehet dolgozni.

Vannak olyan esetek, amikor a munkavállaló egyedül látja el a feladatokat. Előfordulhat, hogy másoktól elszigetelten vagy távol tesz eleget az elvárásoknak. Ilyenkor kiemelt odafigyelésre van szükség az egyedül munkát végző személyek biztonsága érdekében.

Az erdészeti, az építőipari, a szállítási, a logisztikai teendők során, és más munkakörnyezetben is szükség van a fokozott óvatosságra. A körültekintően, szabályoknak megfelelően végzett munka közben is előfordulhat váratlanul esemény, és kialakulhat veszélyhelyzet.

Ilyenkor nagy szolgálatot tesz a TWIG személyi vészjelző készülék, ami többféle változatban elérhető. Lehetővé teszi a riasztást, így bármilyen ok miatt válik elengedhetetlenné a segítség kérése, könnyen és gyorsan megoldható. Időben sor kerülhet a mentési beavatkozások szervezésére, életmenő fontosságú is lehet az eszköz alkalmazása.

Biztosítson minden feltételt a hatékony, balesetmentes munkavégzés érdekében! Fordítson kiemelt figyelmet az egyedül munkát végző személyek biztonságára! Ha pedig a saját épsége érdekében van szüksége megbízható támogatásra, akkor szintén érdemes hozzánk fordulni.

Nálunk beszerezheti kényelmesen a TWIG személyi vészjelző készüléket, és más hasznos eszközöket is. Számos területen nyújthat nagy segítséget ez a korszerű termék, amiről bővebben olvashat a www.fewe.hu weboldalon. Bármilyen kérdése merül fel, keresse cégünk, a  FeWe Biztonságtechnika Kft. jól felkészült munkatársait a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy írjon  üzenetet a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum