Légzésvédők: biztonságos lélegzet minden alkalommal!

Kereskedelem

Az utóbbi időben az egész emberiség megtudhatta, miért is fontos a maszkviselés, és bár sokan továbbra sem látják értelmét, azért a legtöbben felismerték a hasznosságát, és hordják is ezeket a kis kiegészítőket. Számos szakma van azonban ahol már régóta általános a maszkok, egész pontosan a légzésvédők használata, mivel csak ezekkel óvhatók meg a légzőszervek, és ezáltal az emberi élet.

Egy átlagember a légzésvédőkkel a tűzoltókról szóló tudósításokban találkozhat, akiknek tűzoltás közben a füstmérgezés elkerülése érdekében szinte folyamatosan viselniük kell egy légzésvédőt, amit ők egyszerűen csak „légző”-nek, vagy légzőkészüléknek neveznek. Az ő légzésvédő eszközükön a légzőszervekhez csatlakozó rész egy teljes álarc, ami nem csak a tüdejüket, de a szemüket is óvja. Légzésvédelemre nem csak teljesálarcot lehet használni, hiszen sok helyen a szem ilyen fokú védelmére nincs szükség. A légzésvédő félálarcok ugyanúgy képesek megóvni az ember tüdejét a nem kívánatos anyagoktól, ám csak a légzésre fókuszálnak, a látásra nem. Ez utóbbi légzésvédőket az iparban szokás alkalmazni, például fényezőműhelyekben, ahol a festék, illetve annak kipárolgásai roncsolnák a tüdőt még abban a kis időszakban is, amíg az elszívó berendezés nem tünteti el azokat a légtérből.

Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. kínálatában többféle légzésvédő található a teljes álarcoktól a légzésvédő félálarcokon át egészen a szűrőmaszkokig, de szűrőbetéteket és egyéb termékeket is kínálunk azon magánszemélyek és cégek számára, akiknél fontos a tiszta és káros összetevőktől (porok, gőzök baktériumok és vírusok) mentes levegő belégzésének biztosítása.

Amennyiben légzésvédő eszközökre lenne szüksége, keresse fel weboldalunkat, amit a www.fewe-vedofelszereles.hu címen találhat meg, tekintse meg kínálatunkat, majd adja le rendelését csupán néhány kattintással!

Óvja Ön is a lélegzetét egy egyszerű, ám hatékony eszközzel, melyet könnyen és kedvező áron szerezhet be kínálatunkból! Ha kérdése lenne a légzésvédőkkel, a légzésvédő félálarcokkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-30-389-9788-as, vagy a +36-30-330-0568-as telefonszámokon, illetve a webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum