Lapostető szigetelés az épület védelméért

Építőipar

Régi lapostetős épület tulajdonosa, és tart attól, hogy beáznak a helyiségek, vagy túl sokat fizet a fűtésre? Akár a régi, korszerűtlen lapostető szigetelésről van szó, akár új ingatlan építésére kerül sor, nagyon fontos a szakszerű kivitelezés kiváló minőségű anyagok felhasználásával.

A lapostető lehet nem járható, vagy hasznosított tető, amelyen haladhat gyalogos forgalom, járműforgalom, vagy kialakítható növényzettel telepített terület. Bármelyik megoldásról van szó, nélkülözhetetlen a lapostető szigetelés. Számos hatás éri az épületet felülről, amelyekkel szemben a kiváló minőségű lapostető szigetelés nyújt védelmet. A csapadékvíz elleni szigetelés, és a hőszigetelés egyaránt fontos. Csapadékhatás, napsugárzás, szélhatás, mechanikai és vegyi hatások, hő- és párahatás egyaránt éri a tetőszerkezetet, mindezek mellett pedig a tartószerkezeti mozgásokkal is kell számolni. Annak érdekében, hogy a lapostető szigetelés minden tényezővel szemben hatékonyan óvja az épületet, elengedhetetlen a felületfolytonos, összefüggő kivitelezés. Ha régi épületről van szó, és sérülést észlel, esetleg már több helyen is rossz állapotú a szerkezet, mindenképp érdemes a lapostető szigetelés felújítása mellett dönteni. Vidéki ingatlanok, panelházak, és más típusú épületek esetében is lényeges a lapostető szigetelést rendszeresen ellenőrizni, és szükség esetén a hibákat megszüntetni. Nagyon sok múlik a szakszerű, precíz munkavégzésen, a jól megválasztott anyagokon, a felkészültségen.

Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a vízzárás, és a klíma, a fűtés által generált meleg ne szökjön ki a tetőn keresztül, bízza profikra a lapostető szigetelését! Vegye igénybe cégünk, az Aqua-Szig Bt. szolgáltatását, hogy a lehető legjobb eredményre jusson rövid időn belül! Tapasztalt tetőszigetelőink kiváló minőségű alapanyagokkal, és korszerű technikával dolgoznak, így tartós lapostető szigetelést biztosítanak. Jusson bővebb információhoz a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9341490-es telefonszámon, vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum