Közúti tartálykocsi tisztítás precízen és szabályosan

Szolgáltatás

Valamennyi veszélyesnek minősülő folyadékkal és olvadékkal kapcsolatos munkavégzés speciális eljárás keretein belül zajlik. Ide tartozik minden éghető, gyújtó hatású, maró, valamint mérgező anyag, vagyis az üzemanyagok is. Ennek megfelelően nem csak az üzemanyagok tárolására szolgáló tartályokat, hanem a szállítást végző tartálykocsikat érintő munka is szigorú szabályokhoz kötött tevékenység.

közúti tartálykocsi tisztítás a vonatkozó jogszabály alapján kötelező bármilyen kapcsolódó feladat elvégzését megelőzően, vagyis vizsgálat, javítás, átalakítás, új anyaggal való feltöltés és megszüntetés esetén is. Fontos tudni, hogy a tartálykocsi tisztítás a cég érdekeit is szolgálja, ezért nem érdemes felesleges többlet költségként tekinteni rá. A tartályok alján leülepedő olajiszap és olajsár bejuthat a gépjármű üzemanyag rendszerébe, és jelentős mértékben roncsolhatja azt, a rendszeres tartálykocsi tisztítás tehát a gépjármű alkatrészeinek védelmét szolgálja.

közúti tartálykocsi tisztítás kizárólag a megfelelő engedélyek birtokában, a szükséges mérések elvégzését követően történhet. Egy ilyen munkát csakis robbanásbiztos kivitelű eszközökkel, továbbá a megfelelő védő- és mentőeszközökkel végezhet az arra alkalmas szakember. A tartálykocsi tisztítás szakszerű és alapos munkát követel, emellett pedig a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen a tisztítás során keletkező hulladék is veszélyesnek minősül.

Professzionális megoldást keres a közúti tartálykocsi tisztítás terén? Ha eddig még nem talált megbízható partnert a tartályokat érintő feladatok elvégzéséhez, nálunk jó helyen jár! Cégünk, a Triász-95 Kft. szolgáltatásai között a tartálykocsi tisztítás is helyet kapott, melyet akár a megrendelők által kijelölt helyszínen is el tudunk végezni. Munkánk során precízen és szabályosan járunk el, így biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, ha ránk bízza a feladatot. Szolgáltatásunkról mindent megtudhat a www.triasz-95kft.hu weboldalon, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni, várjuk megkeresését! Hívhat minket a +36-42-403-049-es telefonszámon, de üzenetet is írhat honlapunkon keresztül, szívesen segítünk!

Archívum

Archívum

Archívum