Konvejor a munkadarabok gyors és biztonságos szállításához

Munka

Munkaterület kialakítását tervezi, vagy korszerűsítésre készül? Folyamatosan szükség van a munkadarabok mozgatására, amit szeretne helytakarékosan és minél egyszerűbben megoldani? Nagyon sokat segíthet a kis helyigényű konvejor alkalmazása, ami lehetővé teszi a biztonságos anyagmozgatást.

Minden ipari területen fontos a hatékony, precíz, minél gyorsabb munkavégzés. A munkadarabok, az áruk, a csomagok gördülékeny és biztonságos mozgatása érdekében szükség van korszerű eszközökre. Ha anyagok felületkezelésére kerül sor, amelyeket továbbítani kell egyik pontból a másikba, még inkább nélkülözhetetlen a biztonságosan használható rendszer. Minél kisebb terület áll rendelkezésre, annál nehezebb a feladatokat fennakadás nélkül elvégezni, azonban a modern megoldásoknak köszönhetően elkerülhetőek a problémák. Kiemelt szerepet tölt be az anyagmozgatás során a konvejor, amely lehetővé teszi a munkadarabok felsőpályán történő szállítását. A konvejor kis helyen is könnyen telepíthető, egyszerűen üzemeltethető, nagyfokú rugalmasságot jelent. Egypályás vagy kétpályás konvejor alkalmazására is van lehetőség, amelyek közepesen nagy teherbírással rendelkeznek. Ha átalakításra van szükség, a konvejor nem okozhat gondot, helytakarékos és praktikus megoldást nyújt minden esetben. Amennyiben előkezelő, festőberendezés használatára készül a munkaterületén, célszerű a konvejort is megrendelni, ami sokat segít a felületkezelt munkadarabok áthelyezésében. A legjobb megoldás minden szerkezetet egy helyről beszerezni, amelyeket a szakemberek egyéni kérése szerint biztosítanak.

Forduljon bizalommal cégünk, a Knipl Kft. munkatársaihoz, hogy minél hamarabb sor kerüljön az igényeinek megfelelő konvejor telepítésére! Bármikor informálódhat részletesen a szolgáltatásainkról a www.knipl.com weboldalon. Felületkezeléssel és anyagmozgatással kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk, ha keres bennünket. Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum