Kondenzvíz leválasztó készülékek közeg szabályozáshoz

Ipar

A kondenzelvezetés kondenzvíz leválasztó készülékekkel történik. A megbízhatóságuk a közeg szabályozásának egyik kulcsa.

A kondenzvíz leválasztó készülékek működési elve leegyszerűsítve és érthetően a következő. Ezeket a készülékeket azért szerelik be, hogy a rendszerben keletkezett gőz átjutását megakadályozzák, ugyanakkor a gőzből létrejött kondenzátumot pedig elvezessék.

A leválasztó készülékek olyan ipari szerelvények, amiket a gőztechnikai termékek közé lehet sorolni. Ezek a termékek tágabb értelemben azért dolgoznak, hogy egy konkrét közeget szabályozzanak.

A kondenzelvezetés eszközei

A termék kínálatunk több típusban készült, kiváló minőségű  kondenzvíz leválasztó készüléket tartalmaz. Megtalálható a termikus változat mellett úszógolyós, valamint termodinamikus  kondenzvíz leválasztó készülék is. Ezen kívül készülnek még saválló és bimetálos változatok is, de ezeket mi nem forgalmazzuk.

Az egyes típusok eltérőek abból a szempontból, hogy a gőz és a kondenzvíz különválasztását milyen működési mechanizmus alapján képesek elérni. A  kondenzvíz leválasztó készülékek minimális helyet foglaló elemek, amiknek a karbantartása egyszerűen és gazdaságosan elvégezhető.

Kiemelt jelentősége van a magas színvonalon megvalósított kondenzelvezetésnek. A nem megfelelő kondenzelvezetés sajnos borítékolhatóan meghibásodásokkal jár, de akár az ipari berendezés tönkremenetelét is magával hozhatja.

Közeg szabályozásra tervezett ipari szerelvényekből több fajta modellt is forgalmazunk. Az érdeklődők a www.orike.hu webcímen ismerhetik meg a gőztechnikai termékeink műszaki jellemzőit. Itt találják a rövid katalógus leírás mellett a termékek anyagminőségének, illetve működésének bemutatóját is.

Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott ipari szerelvények iránt, vegye fel a kapcsolatot velünk! Az Őrike és Társa Kft. a vásárláshoz szükséges tájékoztatást a honlapon megadott elérhetőségek egyikén tudja nyújtani az ügyfeleknek. Keresse kollégáinkat bizalommal a 06-1-314-08-53-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@orike.hu e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum