Klímaszerelés, ahogy a profik csinálják

Szolgáltatás

Erre az évre már búcsút mondtunk a nyárnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy a klímaszerelés szezonja is a végéhez ért, az ugyanis az év minden szakában aktuális. Igaz, hogy tavasszal, a kánikula beköszöntése előtt nagyobb igény mutatkozik a klimatizálásra, ám a legkorszerűbb készülékek már nem csak hűtenek, hanem fűtenek is, vagyis télen-nyáron szükség lehet rájuk!

Ma már rengeteg otthonban használnak klímát, ennek megfelelően pedig egyszerűen, akár egy webáruházban is hozzá lehet jutni a készülékekhez. Alaposan meg kell fontolni, hogy melyikre essen a választás, hiszen a teljesítmény és funkciók terén is igen széles a kínálat. Ám az ideális készülék megvásárlása még nem jelenti azt, hogy máris élvezni lehet áldásos hatásait, hiszen nem maradhat el a szakszerű klímaszerelés sem. Bár a készülékek kifejezetten népszerűek, beüzemelésük sokkal összetettebb feladat, mint más, szintén elterjedt háztartási gépeké. A beüzemelést ugyanis szakszerű telepítésnek kell megelőznie, ezért a feladat mindenképpen hozzáértők segítségét igényli.

klímaszerelés első lépéseként pontosan meg kell határozni a beltéri és kültéri egység helyét, a legkedveltebb típusnak számító split klímák ugyanis ebből a két egységből állnak. Ezt követően gondoskodni kell az egységek elektronikus, valamint kalorikus összekötéséről, és csak ezután történik a beüzemelés. A szakszerűtlen klímaszerelés meghibásodáshoz vezethet, ami már önmagában elegendő indok ahhoz, hogy senki ne vágjon bele önállóan. Emellett azonban fontos tudni, hogy általában a gyári garancia is csak akkor érvényes, ha szakember végzi a klímaszerelést, ezen tehát nem ajánlott spórolni, hiszen végül felesleges kiadáshoz vezethet.

Ha Ön is szeretné komfortosabbá varázsolni otthonát egy klímával, a szerelést bízza szakértőinkre! A klímaszerelés Budapesten nálunk egy ingyenes felméréssel kezdődik, majd a megbeszélt időpontban telepítjük és beüzemeljük a készüléket, méghozzá kedvező áron. Szolgáltatásunkról bővebben tájékozódhat a www.profiklimatisztitas.hu weboldalon, ha pedig érdekli a klímaszerelés Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal a +36-20-943-8440-es telefonszámon vagy az info@profiklimatisztitas.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum