Kivitelezők biztosítása a szakemberek védelmére

Szolgáltatás

Épületek kivitelezéséért felelős, vagy műszaki vezetőként tevékenykedik? Igyekszik mindent megtenni a feladatok kifogástalan teljesítéséért, de szeretné magát biztonságban érezni probléma esetén is? Fontos, hogy Ön is rendelkezzen a kivitelezők biztosításával, ami nagy segítséget jelent, ha költségtérítésre kerülne sor.

A kivitelező felelősségi körébe tartozó körülmények szabályokba vannak foglalva, amelyekkel minden szakembernek tisztában kell lenni. Feladata az épület megépítése, vagy a gépek, berendezések, egyéb eszközök kivitelezése a tervek, az engedélyek, és a szabályok alapján a szerződés szerinti határidőre. A felelősségteljes, precíz munkavégzés során is előfordulhat probléma, ilyenkor nélkülözhetetlen a kivitelezők biztosítása. Ennek hiányában a szakembert terhelné minden költség, amit a megrendelőnek, a károsultaknak szükséges megfizetni. A gépek nem megfelelő működése, vagy a munkálatok közben történő balesetek óriási gondokat okozhatnak, amelyek rendkívül nagy költségekkel járhatnak. Előfordulhat, hogy ezek miatt a szakemberek nem tudják időben átadni az épületet, vagy fennakadás észlelhető a termelés során. Emiatt bevételkiesés és egyéb kellemetlenségek történhetnek. A balesetek emberek sérülését idézhetik elő, aminek a következményei mindenki számára nehézséget okoznak.

A biztosítótanácsadó cég szakembereivel megbeszélheti, hogy mely tevékenységeket folytat, és elmondhatja, hogy milyen szolgáltatásokat szeretne a kivitelezők biztosítását illetően kérni. Éljen a lehetőséggel, és válasszon minden olyan szolgáltatást, ami segíti az Ön munkáját, és vonatkozik a munkakörére! A szakemberek segítenek a döntésben, és felhívják a figyelmét a kivitelezők biztosításával kapcsolatos különböző lehetőségekre.

Minden fontos információhoz hozzájuthat a www.mernokbiztositas.hu internetes oldalon! Részletesen tájékoztatjuk a kivitelezők biztosításáról, és más megoldásokról is. A Hungarorisk Kft. munkatársaiként teljes körűen informáljuk, minden kérdésére választ adunk a kivitelezők biztosításával kapcsolatban. Keressen bennünket a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum