Kábelkötegelők speciális alkalmazási területekre

Ipar

A villanyszerelési tevékenységek a szakértelem mellett különféle eszközök és kiegészítők használatát is megkövetelik. Az alapvető felszerelésen túl olyan kellékek is segítenek a gyors, hatékony és praktikus munkavégzés megteremtésében, mint amilyenek a rögzítésre szolgáló segédanyagok. A kábelkötegelő feladata, hogy összefogja a vezetékeket, ami apró részletnek tűnik ugyan, mégis hasznos társ a munkában. A kábelkötegelő használata rendkívül egyszerű, és a fogak reteszelőmechanizmusának köszönhetően biztos megoldást jelent, így minden szakember számára elengedhetetlen, hogy rendszeresen pótolja felszerelésében ezt a segédanyagot.

Az általános használatra tervezett kábelkötegelők tökéletesen betöltik funkciójukat ott, ahol erre van szükség, de villanyszerelési tevékenységekre rendhagyónak számító körülmények között is szükség van. Milyen lehetősége van a szakembereknek, ha szélsőséges környezeti hatásokkal is számolniuk kell?

speciális kábelkötegelők kifejezetten az általánostól eltérő, kedvezőtlen körülményekre lettek tervezve. A segédanyagok hosszú élettartamot garantálnak a legmostohább körülmények között is, helyt állnak magas hőmérsékleten, ellenállóak erős UV sugárzás esetén és a tűzbiztonsági előírásoknak is eleget tesznek. A speciális kábelkötegelők korszerű alapanyaguknak köszönhetően kültéren, extrém magas hőmérsékletű környezetben és vasútipari területen is alkalmazhatóak. UV álló, akár +125oC-on is helytálló, tűz esetén mérgező gázok és savak nélküli önkioltó anyagból készülnek ezek a segédanyagok.

Amennyiben Ön is a megbízható, innovatív megoldások híve munkája során, ismerje meg cégünk, a Weidmüller Kft. tevékenységét! Termékeink magas színvonalat képviselnek, és arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk megtalálja az alkalmazási területnek megfelelő egyedi termékeket is, így speciális kábelkötegelők is szerepelnek kínálatunkban. Látogasson el www.weidmueller.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat, és ha kérdése merül fel, keressen minket bátran a +36-1-382-7700-as telefonszámon vagy az info@weidmueller.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum