Ipari vízkezelés területre szabva

Ipar

Olyan területen dolgozik, ahol az ipari vízkezelés nélkülözhetetlen a problémamentes üzemeléshez? Szeretne többet megtudni a különféle készítményekről, hogy fejleszteni tudja az üzemben zajló munkát? A legjobb, ha szakértőkre bízza magát, akik egy rövid igényfelmérést követően területre szabva tudnak tanácsokkal és megoldásokkal szolgálni!

Az ipari rendszerek olykor nem különleges közegekkel dolgoznak, hanem egyszerű vízzel, hiszen annak kedvező tulajdonságai ilyen környezetben is jól hasznosíthatók. A berendezésekben keringő víz azonban a legtöbb esetben kezelésre szorul ahhoz, hogy a különféle, adott területen jellemző folyamatok zökkenőmentesen menjenek végbe.

Speciális készítményeket kell a rendszerekbe juttatni, amik a körülményeknek és követelményeknek megfelelő hatást váltják ki, legyen az nehézfém ion eltávolítás vagy éppen lerakódásgátlás. A vegyszerek kiválasztása azonban mégsem olyan egyszerű, ugyanis ahány alkalmazási terület és berendezés, annyi féle egyedi igény merülhet fel.

Az egyszerű tápvizek esetében sem mindig egyforma követelményekkel kell számolni, a modern, nagynyomású kazánok tápvizei például nagyobb odafigyelést igényelnek, a kisnyomású kazánok viszont jobban tűrik a vízkeménységet. És ez csupán egyetlen kis szelete az ipari vízkezelésnek, ami jól szemlélteti, hogy a készítmények alkalmazását területre kell szabni.

Ha ez az, amire szüksége van, ugyanakkor nem szeretne elmélyülni a szakma rejtelmeiben, forduljon bizalommal cégünkhöz, az Anilin Zrt.-hez! Tudunk professzionális, szakterületi sajátosságoknak megfelelő készítményeket ajánlani kazánvíz, hűtővíz, membrán és szennyvíz kezeléshez, valamint szagtalanításhoz is.

Szeretne többet megtudni tevékenységünkről és az ipari vízkezelés lehetőségeiről? Kattintson a www.anilin.hu weboldalra, és nézzen szét nálunk, ha pedig úgy döntött, hogy szakértőink tanácsát kéri, lépjen velünk kapcsolatba! Hívja a +36-1-215-3058-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az anilin@anilin.hu e-mail címre, és segítünk eligazodni!

Archívum

Archívum

Archívum