Ipari akkumulátorok – EXIDE akkumulátorok kedvező áron!

Kereskedelem

Ipari akkumulátorokat számos területen alkalmaznak; közös tulajdonságuk a nagy teljesítmény, hiszen az iparban nem elegendő a hagyományosabb, a háztartásokban és a hétköznapi életben alkalmazott akkumulátorok teljesítménye.

Az ipari akkumulátorok használatára az esetleges áramkimaradások esetén lehet szükség az olyan rendszereknél, amelyeknek a folyamatos működése elengedhetetlen, a leállásuk pedig súlyos károkat, zavarokat, illetve veszteséget okozhat. Ezen túl természetesen akkor is érdemes ipari akkumulátort alkalmazni, amikor a hálózati áramellátás nem megoldható, illetve csak részlegesen valósulhat meg.

Többféle, illetve több gyártó által előállított ipari akkumulátor is beszerezhető, amelyek legtöbbje képes az elvárt szintet hozni, de természetesen az ezt alul- és túlteljesítő típusok, illetve márkák is léteznek. A német minőség nem véletlenül világhírű, amit jól mutat az ország iparának fejlettsége, valamint az, hogy a termékeiket a világ minden táján ismerik és előszeretettel választják nem csak a szakemberek, de gyakorlatilag mindenki. Az EXIDE ipari akkumulátorai a legmagasabb minőségi szintet képviselik, ezért érdemes velük megismerkedni.

Cégünk, a SAGA Kereskedelmi Kft. többek között az EXIDE ipari akkumulátorait is forgalmazza, amelyeket főként telekommunikációs hálózatokban és erőművekben alkalmaznak, és minden, velük szemben támasztott követelménynek megfelelnek: tartósak, nagy teljesítményűek, ehhez képest viszont az áruk kifejezetten kedvező. A német EXIDE termékeit Magyarországon kizárólag mi kínáljuk a vásárlóknak, tehát, ha Ön a méltán híres német minőség mellé szeretné letenni a voksát, érdemes bennünket választania. Az EXIDE ipari akkumulátorokról, illetve más termékeinkről bővebb információt a www.ipariautomatika.com címen megtalálható honlapunkon szerezhet, és árajánlatot is kérhet csupán néhány kattintással.

Amennyiben kérdése lenne az EXIDE ipari akkumulátorokkal, illetve a megrendelésükkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-264-9167-es telefonszámunkon, illetve a sales@sagakft.hu e-mail címünkön!

Archívum

Archívum

Archívum