Hullámkarton doboz rendelés: kiváló alapanyag és stílusos megjelenés

Szolgáltatás

A hullámkarton doboz a legnépszerűbb csomagolások egyike, ami nem meglepő, hiszen környezetbarát és teljes mértékben az egyedi igényekre szabható. Kiváló megoldást jelent, ha strapabíró szállítói csomagolásra van szükség, de akkor is megállja a helyét, ha különleges megjelenésű termékcsomagolást szeretne a megrendelő. Nem kérdés hát, hogy a gyártással, kereskedelemmel foglalkozó cégeknek szükségük van egy partnerre, akinél egyedi elképzelésekre szabható a hullámkarton doboz rendelés. A rendelés leadása előtt azonban többféle szempontot kell mérlegelni, és maga az alapanyag éppen olyan fontos, mint a külcsín.

hullámkarton doboz rendelés esetén az egyik legfontosabb szempont a hullámlemez rétegek száma, hiszen elsősorban ez határozza meg, hogy mennyire lesz masszív a csomagolás. 3, 5 és 7 rétegű változatok készülnek, melyek közül a csomagolni kívánt terméknek megfelelően kell választani, értelemszerűen úgy, hogy a csomagolás biztonságos, de a beszerzés költsége gazdaságos legyen. Az is befolyásolja a végeredményt, hogy milyen vastag papírból állítják elő a hullámlemezt, valamint, hogy mennyire magasak és mennyire sűrűn helyezkednek el benne a hullámok, ez tehát szintén lényeges a hullámkarton doboz rendelés során. Ez a tulajdonság betűkkel van jelölve, a legelterjedtebb típusok közé tartozik az E (1,16 mm magas), a B (2,5 mm magas) és a C (3,66 mm magas) jelölésű változat.

A dobozok fedőrétege rendszerint natúr barna vagy fehér, de az arculathoz illeszkedő, egyéb alapszínt is lehet választani hullámkarton doboz rendelés esetén. Természetesen a dizájnra vonatkozóan is sokféle megoldás alkalmazható, az egyszerű termékleírástól az egyedi grafikai megvalósításig bármi, akár fénykép minőségben is.

Az Ön cégének már van megbízható partnere a csomagolásgyártásra? Amennyiben érdekli a hullámkarton doboz rendelés, és olyan szolgáltatót keres, ami mindig előtérbe helyezi az egyedi ötletek megvalósítását, a Bakator Kft.-nél jó helyen jár! Az általunk biztosított professzionális megoldásokról bővebben tájékozódhat a www.bakator.hu weboldalon, ha pedig kérdése lenne a hullámkarton doboz rendelés kapcsán, forduljon hozzánk bátran a +36-1-238-0696-os telefonszámon vagy a produkcio@bakator.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum