Horganyzott lemezek: időtálló és sokoldalú megoldás

Ipar

Időtálló, a korrózióval szemben jól ellenálló anyagot keres? Olyan termékek kivitelezésével, vagy felhasználásával foglalkozik, amelyek esetében nélkülözhetetlen a hosszú élettartam? Kiváló minőségű, strapabíró, horganyzott acéllemezekkel könnyen megoldhatja a feladatait! Szerezze be megbízható kézből a megfelelő típusú és mennyiségű horganyzott lemezeket!

A járműipar, a gépipar, az elektronika, az építőipar területén, a csomagoló üzemekben, és az acélszerkezetek gyártása során egyaránt szükség van horganyzott lemezekre. Az időtálló felületvédelem érdekében, és a rozsdásodás ellen a legjobb megoldás a tűzihorganyzás. Ez a folyamat az acélszerkezetek horganyréteggel való bevonását jelenti, a megtisztított acél körül egy erősen tapadó, kemény, rendkívül jól ellenálló réteg keletkezik. Minden területen a hosszú távú fenntarthatóság a cél, amiben nagyon sokat segítenek a horganyzott lemezek. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mi a horgany. Ez az anyag nem más, mint a cink, a horganyzott lemezek alapja pedig legtöbbször az acél. A cinkbevonattal ellátott anyagok tartóssága jelentős mértékben növelhető, emiatt kerül sor a horganyzott acéllemezek gyártására. Többféle vastagságú és méretű lemezek beszerzésére van lehetőség, azonban fontos, hogy megbízható kézből vegye át ezeket az anyagokat.

Tűzi- és elektrolitikusan horganyzott lemezek egyaránt a rendelkezésére állnak cégünk, a MetAlCu Trade Kft. raktárában. Különféle bevonat vastagságú és mechanikai tulajdonságú termékek közül választhat, széles kínálattal várjuk, és komplex szolgáltatásokat is nyújtunk. Célunk, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban tudja a munkáját végezni. A nálunk kapható horganyzott lemezekkel könnyen megvalósíthatja a terveit. Igyekszünk minél rövidebb időn belül eljuttatni Önnek a megrendelt anyagokat. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről, a horganyzott lemezek, és más termékeink tulajdonságairól a www.metalcu.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-23-530031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a sales@metalcu.hu e-mail címünkre!

Archívum

Archívum

Archívum