Gőztömlő minden felhasználási területre!

Ipar

A különböző ipari berendezések tervezése és kivitelezése során sokféle közeg szállítása merülhet fel, melyek mindegyike professzionális megoldást kíván. Erre szolgálnak az ipari tömlők, melyek flexibilisek, egyszerűen szerelhetőek és aránylag kis súllyal rendelkeznek, ám ezeken felül számtalan egyéb, speciális igény merülhet fel, ezért a tömlők változatos kínálatban érhetőek el. Olyan környezetben, ahol forróvíz és telített gőz áramoltatása a feladat, a célnak megfelelő gőztömlő alkalmazására van szükség.

Természetesen a gőztömlők kategóriáján belül is rengeteg különféle típus érhető el, ezért körültekintőnek kell lenni a választásnál és sokféle szempontot mérlegelni kell. Elsősorban az üzemi nyomást és a hőállóságot kell megvizsgálni, amit az alkalmazási területhez és a szállítandó közeghez kell igazítani. Megkülönböztetünk alacsony nyomású és magas nyomású gőztömlőt, melyek a felhasznált alapanyagokat tekintve is eltérőek. Előbbiek szöveterősítéses típusok, melyeket általában 6-7 bar üzemi nyomás és 165°C körüli hőmérséklet mellett alkalmaznak, utóbbiak pedig acélszövet erősítéses változatok, amik 17-18 bar üzemi nyomást és 210°C-os hőmérsékletet is bírnak.

gőztömlő kiválasztása során azonban a környezet sajátosságaiból adódó egyedi igényeket is figyelembe kell venni. Bizonyos területeken élelmiszerminőségű változatokra van szükség, míg más esetekben a vegyszereknek, savaknak, lúgoknak való ellenállás vagy éppen a kiváló kopásállóság élvez prioritást.

Ha megbízható gőztömlőt keres ipari berendezésbe, forduljon bizalommal az NST+N Kft. szakértőihez! Széles termékpalettánknak köszönhetően minden felhasználási területre tudunk ajánlani professzionális megoldást, és valamennyi általunk kínált gőztömlő méretre vágva, szerelten vagy szereletlenül is megvásárolható. Tekintse meg választékunkat a www.nstntomlo.hu weboldalon, amennyiben pedig kérdése lenne vagy tanácsra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Rendelkezésére állunk a +36-1-204-4895-ös telefonszámon és az nstn@nstn.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum