Gépi földmunka a célnak megfelelően, szakszerűen és gyorsan

Munka

Parkolót építenek a városban? Tereprendezésre van szükség a lakópark területének kialakításához? Egy jól felkészült és nagy múlttal rendelkező szolgáltató nem csak a magánemberek, hanem az állami szervek és a cégek részére is teljesíteni tudja a megrendelést.

A gépi földmunkára óriási szükség van. A különböző iparágakban jelenleg is folynak beruházások. Az épületek kivitelezése előtt fontos feladat a terület előkészítése, és a hulladékok elszállítása. A megtisztított, rendezett terepen elkezdődhet az alap ásása, amihez gépi erő szükséges. Talál olyan szolgáltatót, ahol rendelkeznek minden olyan géppel, járművel, amelyek alkalmasak a mélyebb ásásra, a nagy mennyiségű föld mozgatására, és a hulladék elfuvarozására is.

A tevékenységek során felelősségteljes munkavégzésre, szakértelemre, és az engedélyek beszerzésére van szükség. Egy tapasztalt cég jól felkészülten várja a megrendeléseket, mivel a szakmailag kiváló munkatársak, és a megfelelő géppark, valamint az előírt engedélyek elérhetőek.

Nem okozhat gondot egy nagyobb csarnok, gyár, vagy más létesítmény építkezést megelőző gépi földmunkáinak teljesítése. A cég munkatársai bővítik a gépparkot, és gondot fordítanak arra, hogy kisebb és nagyobb markolók, kotrógépek, valamint jól terhelhető gépjárművek álljanak rendelkezésre. Felkészülten vállalják az utak építését is, mivel ehhez is adott minden gép és szakértelem.

Ha parkoló létrehozásáról van szó, vagy díszburkolatot szeretnének készíteni a város valamely részén, erre is könnyen találhat megoldást. Nem csak családi házak építése előtti gépi földmunkákat végeznek el, hanem lakóparkok, bevásárlóközpontok telkeinek előkészítését is.

Ha épület bontásáról van szó, akkor segítenek az engedélyek beszerzésében, majd teljes körű szolgáltatást vehet igénybe. A terület megtisztítása, az alap kiásása, a régi pincetömbök kiemelése napi szinten hozzátartozik a munkájukhoz. Az emberi erővel kivitelezhetetlen feladatokat a modern erőgépekkel, jól szervezetten, könnyen és gyorsan látják el.

A tevékenységük lehetővé teszi, hogy minél hamarabb megkezdődhessen a kivitelezés. Lehet szó épületekről, kerti tóról, medencéről, útról vagy öntöző berendezésekről. Kérje a teljes körű szolgáltatást a tereprendezéstől az ásáson át a hulladék elszállításáig! Készséggel állnak a rendelkezésére a Böhmer Kft. munkatársai a 06-28-559495-ös telefonszámon, valamint a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen. Többet megtudhat a munkavégzésről a www.bohmerkft.hu internetes oldalon.

Archívum

Archívum

Archívum