Frekvenciaváltók raktárról: kérje ajánlatunkat!

Ipar

frekvenciaváltókról általánosságban fontos kiemelni, hogy alkalmazásuk lényegében az üzembiztonságot növeli. Fontos kiemelni, hogy a frekvenciaváltó segítségével tetszőlegesen és elektronikusan változtatható a frekvencia. Ezentúl lényeges megemlíteni azt is, hogy az eszköz alkalmazásával a használt gépek még biztonságosabbá tehetők. Ami pedig a típusokat illeti: megkülönböztetünk egyfázisú, illetve háromfázisú frekvenciaváltókat.

Önnek is sürgősen frekvenciaváltókra lenne szüksége? Fontos szempontnak tartja a magas minőséget, a hosszú élettartamot, illetve a kiváló ár-érték arányt is?  Segítünk! Forduljon bizalommal a Saga Kft.-hez, ha frekvenciaváltó rendelésen töri a fejét! Miért? A cég immáron hosszú évek óta az ipari automatizálás területén régóta jelen lévő elismert gyártók (Bürkert, Danfoss, Omron, Siemens, Wika) termékeinek forgalmazásával (frekvenciaváltó, nyomástávadó, nyomáskapcsoló, mágnesszelep, áramlásmérő, szintmérő, manométer) és azok műszaki támogatásával foglalkozik.

Termékeink között a Danfoss és Omron frekvenciaváltókat találhatja meg széles választékban, ha tőlünk rendel, a kiválasztott modellt / modelleket raktárról azonnal szállítjuk! Fontos kiemelni, hogy a Danfoss és Omron márkák készülékei nem csak a legismertebbek, de igencsak népszerűek és roppant közkedveltek is. Ha Önnek is fontos a magas minőség, a megfelelő működés, illetve olyan berendezés mellett döntene, amelyet egyszerű telepíteni, beállítani és üzemeltetni, válassza az általunk kínált frekvenciaváltókat, melyek megfelelnek a velük szemben állított összes követelménynek!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne megtudni az általunk kínált, forgalmazott frekvenciaváltókról? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen az www.ipariautomatika.com-on bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket, leendő vásárlóinkat! Ismerje meg a frekvenciaváltók részletes műszaki specifikumait! Többet szeretne tudni a frekvenciaváltó rendelés menetéről? Segítségre van szüksége az ideális készülék kiválasztásában? Lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal, akik minden esetben készséggel állnak rendelkezésre! Kereshet minket e-mailben, a sales@sagakft.hu címen, vagy hívhat minket a +36-1-26-49-167-es telefonszámon! Várjuk mielőbbi megkeresését / rendelését!

Archívum

Archívum

Archívum