Frekvenciaváltó? Mondjon igent a Danfoss és Omron márkák termékeire!

Ipar

Ön is megfelelő minőségű, illetve kiváló működésű frekvenciaváltók mellett tenné le a voksát, a berendezéseket pedig megbízható, ellenőrzött helyről szerezné be? Segítünk meghozni a legjobb döntést! Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal a Saga Kft.-hez, ha Önt is a legjobb kivitelezés, illetve professzionális szolgáltatás érdekli! Döntsön Ön is cégünk, illetve az általunk forgalmazott Danfoss és Omron frekvenciaváltók mellett!

Cégünk immáron hosszú évek óta foglalkozik az ipari automatizálás területén régóta jelen lévő elismert gyártók termékeinek forgalmazásával, illetve azok műszaki támogatásával. Éppen ezért jó szívvel ajánljuk figyelmébe a Danfoss és Omron frekvenciaváltókat, melyek gyakorlatilag ebben a kategóriában a legnépszerűbbnek és roppant közkedveltnek számítanak. A frekvenciaváltók alkalmazásával meg tudjuk változtatni a fordulatszámot, illetve sokkal biztonságosabbá tehetjük gépeinket is. Beállíthatunk akár áramvédelmet, hővédelmet, különböző programokat (stb.).

Ön is olyan frekvenciaváltó mellett tenné le a voksát, amelyet egyszerű telepíteni, beállítani és üzemeltetni, mégis a vele szemben állított összes követelményt teljesíti? Fontos szempontnak tartja azt is, hogy a kiválasztott frekvenciaváltót hosszú távú, karbantartást nem igénylő üzemeltetésre tervezzék? Van egy remek hírünk! Bármelyikről is legyen szó, termékeink között számos típust találhat, így részletes leírásaink segítségével rálelhet arra a szerkezetre, amely megfelel az Ön által elvárt minőségnek. Weboldalunkra kattintva megismerheti az összes általunk kínált frekvenciaváltó specifikumát, a legfontosabb jellemzőket!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az általunk forgalmazott frekvenciaváltókról? Kíváncsi a többi termékünkre is? Ne habozzon, kattintson weboldalunkra, hiszen a www.ipariautomatika.com-on minden további részletet megtalálhat az érdeklődő! Ajánlatot kérne vagy éppen rendelni szeretne? Forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik természetesen mindenben készségesen a segítségére lesznek! Kapcsolatba léphet velünk írásban, a sales@sagakft.hu e-mail címen vagy bátran kereshet minket telefonon, a +36-1-26-49-167-es számon! Bizalommal várjuk megkeresését!

Archívum

Archívum

Archívum