Fémek vizsgálata dinamikus, sérülésmentes módon, keménységméréssel

Ipar

Fémből készült szerkezetek állapotát szeretné precízen ellenőrizni? Nincs lehetőség telepített készülék alkalmazására? Kiváló megoldást nyújt a keménységmérés, amit fontos tiszta környezetben elvégezni.

A különböző ipari szerkezetek állapotán is múlik a problémamentes működtetés. Fontos, hogy eleget tegyenek az elvárásoknak, és időben sor kerüljön a javításra, ha esetleg sérülés, meghibásodás észlelhető.

Rengeteg módszer alkalmazására van lehetőség, amelyek segítségével pontos képet lehet kapni a jelenlegi állapotról. Számos esetben lényeges, hogy roncsolás nélkül kerüljön sor a feladatok elvégzésére. A korszerű technológiáknak köszönhetően ez sem okozhat gondot, hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésre, akik speciális eszközökkel és módszerekkel bonyolítják le a teendőket.

A beépített szerkezeteknél, a hegesztési varratok hőkezelést követő vizsgálatánál, túl nagy méretű mintánál, és más esetekben is fontos a helyszínen történő megoldás. A keménységmérés elvégezhető ezen a módon is, így nem jelent gondot a telepített készülékek használatának hiánya.

Más vizsgálatokhoz hasonlóan a keménységmérés alkalmával is lényeges a megfelelő környezeti feltételek biztosítása. Csak portól, nedvességtől mentes területen, a meghatározott hőmérsékleti határokon belül lehet a mérést precízen elvégezni. A korlátokat, a felületet illető tudnivalókról bővebben informálódhat a szolgáltató weboldalán, és választ kap minden kérdésére, ha felveszi a szakemberekkel a kapcsolatot.

Keresse fel a R.U.M. Testing Kft. szakembereit annak érdekében, hogy gördülékenyen, a lehető legrövidebb idő alatt kerüljön sor az alapos ellenőrzésre! Akár keménységmérésre, akár más roncsolásmentes vizsgálatra van szükség, kérése és az adott terület szerint biztosítják a legjobb megoldást.

Minden lényeges információt megtudhat a keménységmérésről, és más hatékony eljárásokról is a www.rumtesting.hu weboldalon. Egyéni igényeivel pedig hívja a 06-1-4058934-es telefonszámot, vagy írjon az iroda@rumtesting.hu e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum