Fagor ipari mosógépek forgalmazása és szervizelése

Szolgáltatás

Vannak olyan háztartási gépek, melyek ma már nélkülözhetetlenek az otthonokban, ám ezek ipari változatai éppen ilyen jelentősek a nagylétesítmények mindennapjai során. Ide sorolhatóak a mosodaipari gépek, elsősorban az ipari mosógépek, melyek az alapvető felszereltség részét képezik kórházakban, sportközpontokban, szociális intézményekben, de szállodákban, éttermekben is hasznos társak. A berendezések kiválasztását természetesen nem szabad a véletlenre bízni, ahogyan a kapcsolódó szolgáltatások tekintetében is körültekintőnek kell lenni. A kérdés már csak az, hova érdemes fordulni?

Nálunk jó helyen jár, hiszen cégünk, a DORMOS Kft. fő profilja a Fagor ipari mosógépek forgalmazása, valamint a berendezések karbantartása és szervizelése!

Mi pontosan tudjuk, hogy az ipari mosógép meghatározza a mindennapi munkát, ezért kínálatunkban a legkiválóbb berendezések kaptak helyet. A Fagor ipari mosógépek forgalmazása számunkra azt jelenti, hogy elköteleztük magunkat egy olyan gyártó mellett, melynek termékpalettáján minden igényre van megbízható megoldás. Szakértőink szívesen segítenek a megfelelő berendezés kiválasztásában, hiszen arra törekszünk, hogy a Fagor ipari mosógépek forgalmazása terén valódi segítséget nyújtsunk. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megvásárolt termékkel, méghozzá hosszú távon.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az intenzív igénybevétel még a méltán híres gyártó termékein is nyomot hagy, ezért a Fagor ipari mosógépek szervizelése is éppen olyan fontos számunkra, mint azok forgalmazása. Legyen szó bármilyen problémáról, szakszerű megoldást nyújtunk, hiszen nagy tapasztalattal bírunk a javítási feladatokban, és munkánk hatékonyságát saját alkatrész raktárunk is támogatja. Tudjuk, hogy a javítás olykor nem tűr halasztást, ezért a Fagor ipari mosógépek szervizelése terén mindig gyors segítségre számíthatnak ügyfeleink.

Professzionális berendezést keres a mosáshoz? Ügyfélbarát szolgáltatást szeretne igénybe venni, ha segítségre van szükség? Kínálatunkban biztosan megtalálja, amire szüksége van, és a Fagor ipari mosógépek szervizelése esetén is számíthat ránk! Bővebb információkért látogasson el a www.dormos.com weboldalra, és ha meggyőztük, forduljon hozzánk bizalommal a
+36-30-931-1449-es és a +36-30-851-2228-as telefonszámok egyikén, vagy a dormoskft@gmail.com e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum