Emelőasztal választás: szempontok és lehetőségek

Munka

A korszerű technológia minden szakma kihívásaira tartogat hatékony megoldásokat, ezért mindig célszerű felkutatni, hogy milyen lehetőségek vannak. Számos területen okoz nehézséget az áruk, illetve munkadarabok mozgatása, amennyiben az súlyukból adódóan nem oldható meg emberi erővel. Erre szolgálnak az emelőasztalok, melyek számos különféle típusban érhetőek el, így mindenképpen érdemes megismerkedni velük. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a berendezésekről, és mire ajánlott figyelni a választásnál!

Az emelőasztalok eltérőek teherbírás tekintetében, de kialakításukban is többfélék, hogy minél több alkalmazási területen eleget tegyenek az igényeknek. Ezek lényegében mozgató- és emelő eszközök is, így használatuk igencsak szerteágazó, a gyártás és csomagolás során éppen úgy hasznos társak a munkában, mint az egészségügy vagy a kutatás területén. A leggyakrabban alkalmazott típusok között említhetjük meg a kompakt, lapos-ollós, duplaollós és karos emelőasztalokat. Valamennyi berendezés különféle tartozékokkal is ellátható, melynek köszönhetően az egyedi igények is megvalósíthatóak ezekkel a berendezésekkel.

Természetes, hogy mindenhol strapabíró, megbízható, ergonómiai szempontból is megfelelő emelőasztalra van szükség, ám nem elhanyagolhatóak a pontos körülmények és igények. Ha vásárlásra kerül a sor, számos tényezőt kell mérlegelni, hogy a kiválasztott emelőasztal gond nélkül vegye az akadályokat a mindennapi munkavégzés során. Olyan kérdésekre kell választ adni, mint az optimális emelési magasság, terhelhetőség, méret és asztalkialakítás, de azt is érdemes végiggondolni, hogy fix vagy mozgatható kivitelre van szükség, esetleg fontos-e az időjárással szembeni ellenállóképesség.

Ha széles kínálatból szeretne válogatni, és a tartozékok tekintetében is többféle opció érdekli, ismerje meg a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. ajánlatait! Nálunk, mindent megtalálhat, ami az emelőasztalok világában elengedhetetlen, és egyedi konstrukciókkal is tudunk szolgálni. Tekintse meg termékeinket a www.jouleing.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a +36-70-413-4199-es telefonszámon vagy az info@jouleing.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum