Egyedi célgépek tervezése a hatékony munkafolyamatokért

Ipar

Az ipar számos területén van szükség klasszikus, már jól bevált megoldások alkalmazására, azonban a gyors technológiai fejlődéssel egyre inkább szerteágazó szektorok speciális berendezések és eszközök használatát is megkövetelik. Egyedi célgépnek minősül minden olyan berendezés, ami valamilyen speciális termék előállítására vagy különleges alkatrész megmunkálására szolgál. Az egyedi célgépek tervezése egy különálló szakterület, ami azt a célt szolgálja, hogy minden ipari területre az adott környezetnek és igényeknek megfelelő berendezések kerülhessenek, amik garantálják a magas műszaki színvonalat és hatékony munkafolyamatokat.

Cégünk, az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft. már több, mint negyed évszázada szolgálja ki az ipar különböző területeit. Azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy valamennyi felmerülő műszaki problémára megoldást kínáljunk, és ezt 20 éve egyedi célgépek tervezése és gyártása keretein belül is végezzük. Saját tervező irodánknak, gyártókapacitásunknak és szakértő csapatunknak köszönhetően magas minőséget, ugyanakkor kedvező árakat tudunk biztosítani minden partnerünknek a tervezés és kivitelezés terén.

Az egyedi célgépek tervezése kapcsán az egyik legújabb projektünk egy komplett robotcella megalkotása volt, melynek során olyan automatizált gépre volt szükség, ami nagyobb teljesítménnyel és több funkcióval bír a korábbinál. A tervezésben, gyártásban és telepítésben egyaránt teljes körű segítséget nyújtottunk megrendelőnknek. Az egyedi célgép tervezése és kivitelezése tovább mélyítette ismereteinket a robottechnológia terén, melynek köszönhetően még több lehetőséget tudunk biztosítani meglévő és új partnereinknek.

Amennyiben szeretne többet megtudni az egyedi célgépek tervezéséről és az általunk kínált egyéb lehetőségekről, látogasson el www.entra-sys.hu weboldalunkra, ahol az említett projektről készült referencia videót is megtekintheti! Speciális elképzeléseivel és egyedi célgépek tervezést érintő kérdéseivel keresse bátran szakértő csapatunkat a +36-62-468-478-as telefonszámon vagy az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum