Egészsége érdekében vegye komolyan az autóklíma tisztítást!

Szolgáltatás

Sokan hosszabb ideje nem fordítottak időt az autóklíma tisztításra, ami elég nagy probléma. Ahogy telnek a hetek, hónapok, úgy a járművezetők egyre nagyobb kockázatokat vállalnak az egészségük szempontjából, erről pedig nem sokat tudnak.

Egyesek nincsenek is igazán tisztában azzal, hogy miért annyira lényeges, hogy évente legalább egyszer megtörténjen az autóklíma tisztítás.

Tiszta levegő csak tiszta autóklímával biztosítható

A klímán áthaladó levegőt az utastérben tartózkodók belélegzik, ami így egyenesen a tüdőbe kerül. Ha a berendezés baktériumokkal, szennyeződésekkel teli, úgy nem tudnak az autóban ülők tiszta levegőt magukba szívni, vagyis igen hamar egészségügyi szövődmények alakulhatnak ki.

Éppen ezért fontos, hogy a klíma tiszta és baktériummentes legyen, mert így veszélytelenül lehet használni a készüléket, és a szervezetbe sem juthatnak betegséget kiváltó dolgok.
Tisztítatlan készülékek miatt olyan problémák is kialakulhatnak, mint az tüdőgyulladás vagy az asztma.

Akik alapból gyenge immunrendszerűek, nekik még jobban kell figyelni

Sajnos vannak olyan személyek, akik már alapvetően küzdenek asztmával, allergiával. Nekik még fokozottabb figyelmet kell szentelniük az autóklíma tisztításra, hiszen rengeteget ronthat az állapotukon a szennyezett levegő belélegzése.
Olyan egészségügyi szövődmények is kialakulhatnak, amik kezelése hosszadalmas, és körülményes lehet.

Ne várja meg, míg nagyobb baja lesz Önnek vagy utasainak, keresse fel mihamarabb az AR-GO Bt.-t a szakszerű autóklíma tisztításért Budapesten! Minden eszköz elérhető számunkra ahhoz, hogy kifogástalan munkát végezzünk. Hatékonyan távolítjuk el az egészségügyi kockázatokat jelentő baktériumokat. Autóklímája alkalmas lesz arra, hogy használhassa.

Ne kössön kompromisszumot a nagy forrósággal, ha a nyári szezonban használni szeretné a klímát, gondoljon szolgáltatásunkra! Weboldalunkon bővebben is tájékozódhat, amit a www.ar-go.hu címen ér el.

Ha kérdezni szeretne, hívjon bennünket telefonon a +36-1-431-9407-es vagy a +36-30-300-9744-es számok egyikén! E-mailen is elérhet bennünket, az argoabroncs@t-email.hu címen.

Archívum

Archívum

Archívum