Danfoss frekvenciaváltók: gazdaságos megoldás a szabályozáshoz

Ipar

Vízkezelő, szennyvíztisztító üzemben, vagy más olyan munkaterületen tevékenykedik, ahol folyamatosan változik a rendszerek terhelése? Szeretne minél egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást alkalmazni a berendezések működtetése során? Ebben segítenek a Danfoss frekvenciaváltók, amelyek lehetővé teszik az energiahatékony, biztonságos üzemeltetést.

Számos területen van szükség hajtásszabályozásra a különböző gépek és berendezések működtetéséhez. Ezek vezérlésére és szabályozására szolgálnak a hajtásszabályozók és a frekvenciaváltók. Ha olyan területen dolgozik, ahol a termelési folyamathoz, vagy valamely alkalmazáshoz szükség van a sebesség szabályozására, nélkülözhetetlen eszközök a frekvenciaváltók. A váltakozó feszültség könnyen létrehozható ezek segítségével. A motor fordulatszáma fokozatmentesen változtatható, a fordulatszám-tartomány pedig lényegesen kibővíthetők velük. Megkülönböztethetők az áramvezérelt, és a feszültségvezérelt frekvenciaváltók, amelyek kínálatából Ön is könnyen kiválaszthatja a célnak leginkább megfelelő termékeket. Ha szivattyúk, ventilátorok hajtásairól, anyagmozgató rendszerekről, megmunkálógépekről, vagy valamilyen szállító- és szerelőszalagokról van szó, nem maradhat el a frekvenciaváltók alkalmazása. Az energiatakarékos és biztonságos üzemeltetés érdekében válasszon a Danfoss frekvenciaváltók közül, amelyek szabadon programozható figyelmeztetésekkel és riasztásokkal teszik egyszerűbbé a rendszer használatát.

Érjen el jelentős mértékű energiamegtakarítást Danfoss frekvenciaváltó alkalmazásával! Vegye igénybe cégünk, a SAGA Kereskedelmi Kft. szolgáltatását, működtesse a rendszereket hatékonyabban és könnyebben! Korszerű, megbízható, magas minőségű termékeket szerezhet be tőlünk, többek között Danfoss frekvenciaváltókat is, amelyek lehetővé teszik az energiahatékony üzemeltetést. Akár vízkezelő, szennyvíztisztító üzemről, akár teherliftekről, vagy bármilyen más környezetről van szó, ahol szükség van a gazdaságos és biztonságos, igény szerint szabályozott működtetésre, megéri a Danfoss frekvenciaváltók közül választani. Informálódjon részletesen a különböző típusokról a www.ipariautomatika.com weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel a frekvenciaváltó rendeléssel kapcsolatban, keressen bennünket a 06-1-2649167-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a sales@sagakft.hu e-mail címünkre!

Archívum

Archívum

Archívum